Publicitat
Societat · 3 de Juny de 2011. 17:19h.

L'acampada no ha arribat a cap acord en tres setmanes

A Madrid ja han aprovat un document de 40 punts

L'acampada no ha arribat a cap acord en tres setmanes

Indignats, a Plaça Catalunya

Els indignats de Barcelona, que porten 18 dies acampats a Plaça Catalunya, encara no han arribat a cap acord tot i que cada dia celebren assembles de les comissions que s'han organitzat. En canvi, els acampats a la Puerta del Sol sí que ho han fet.

L'únic que han fet fins ara els indignats de Barcelona és promoure cinc punts inicials sense fer propostes concretes. Promouen "la dissolució d'una política que no representa les nostres necessitats i la formació d'una democràcia directa, una política honesta, transparent i lliure de corrupció; una economia social, ètica i sostenible que beneficiï a les persones per sobre de les entitats financeres".

També reivindiquen que "es garanteixi el desenvolupament ple i efectiu de les nostres necessitats i els nostres drets; civils, polítics, individuals i col.lectius i per una reforma immediata del sistema judicial".

Per la seva part, els indignats acampats a Madrid han anat més lluny i han fet propostes per "eliminar els privilegis de la classe polítca, per lluitar contra la desocupació, sobre el dret a l'habitatge, per un servei públic de qualitat, per establir un control de les entitats bancàries, en temes de fiscalitat, per les llibertats del ciutadans i per una democràcia participativa i per la reducció de les despeses militars".

Per exemple, sobre l'eliminació del privilegis dels polítics, els acampats de Madrid proposen diferents mesures com un "control estricte de l'absentisme dels càrrecs electes en els seus respectius llocs i sancions específiques per desistiment de funcions, l'eliminació de la immunitat associada al càrrec. Imprescriptibilitat dels delictes de corrupció o la publicació obligatòria del patrimoni de tots els càrrecs públics", entre altres.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 ramon, barcelona-c, 06/06/2011 - 23:15

Propostes acceptables per la majoría dels que voten i els que no, podría fer la llista qualsevol en un parell d'hores. L'Objectiu no es fer aquestes simpàtiques llistes si no consolidar grups de "controlats" per utilitzarlos quan convingui per la seva ingenuitat.

#13 sulfuro sulfuro, Barcelona, 05/06/2011 - 11:12

La Acampada sigue el camino de una de nuestras grandes instituciones.
No han tomado ninguna decisión demostrando su inutilidad.
Exactamente lo mismo que el Senado que nos cuesta bastante más caro.

#12 ramon, barcelona-c, 05/06/2011 - 00:05

A barcelona l'únic objectiu es conrear un gran grup de gent sense ideología aparent emprenyats i que se senten vinculats només per les crides, amb desapàrició del català i que seràn molt manipulables, son la resultant d'una profunda i silenciosa maniobra d'espanyolització.

#11 Mr. X, ., 04/06/2011 - 13:04

A Madrid han arribat a 40 acords perque saben el que volen. L'acampada de Barcelona no és més que un parc temàtic de la gent maca d'esquerres-llibertari-circ du soleil que ha muntat unes colònies a la Pça Catalunya. Si no hi fos la tv no hi quedaria ningú

#10 Pere, BCN, 04/06/2011 - 11:54

I no arribaran a cap acord, la majoria son una colla de pijo-progres que com que ja tenen la vida solucionada, gracies als mega sous dels seus pares, poden pasar-se els dies sense fer res i cridar, insultar apedregar a la policia,...
Jo si que estic indignat amb aquests indignat.