Societat · 27 de Setembre de 2016. 09:30h.

L'activista que només volia reunir-se amb Colau

La vaga de fam de Lagarder Danciu només dura unes hores

L'activista que només volia reunir-se amb Colau

Lagarder Danciu, amb Colau i Ortiz

L'activista sense sostre, Lagarder Danciu, ha deixat la vaga de fam després que, a última hora de la tarda, es reunís amb l'alcaldessa Barcelona Ada Colau i la tinent d'alcaldessa Laia Ortiz, que el van rebre i li van prometre una segona trobada el dimecres vinent.

Danciu va fer una piulada, després de la trobada, on explica que "m'ha rebut l'alcaldessa de Barcelona i la Tinenta d'alcaldessa" i anuncia que "queda desconvocada la vaga de fam, dimecres hi haurà nova trobada, la cosa promet".

L'equip de l'alcaldessa, en un primer moment, li va indicar que "donem resposta al missatge que ha enviat sol·licitant una entrevista amb ella, però l'informem que les nombroses obligacions que ha d'atendre no ens permeten concertar una trobada amb vostè, la Tinent d'Alcaldessa de Drets Socials, Laia Ortiz, atendrà la seva sol·licitud de reunió". Finalment, el l'alcaldessa també va assistir a la reunió.

L'activista reclama la remunicipalització dels serveis socials, l'atenció immediata d'emergències socials als sense sostres que tenen càncer terminal, la creació d'un centre que atengui els sense sostre les 24 hores del dia; i bons socials per al transport.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 27/09/2016 - 14:30

És ben bé que més que una vaga de fam, sembla que fos una vaga de FAMA.

#2 Alex, Barcelona, 27/09/2016 - 12:26

Però això què c.onys és?...Va de debò?...Però a que juguen tota aquesta colla d'arreplegats comunistes?..Un cop més es certifica que Catalunya i Barcelona van directe,però molt ràpidament, al desastre total...És el que han votat,que es fotin.....

#2.1 Dado Esteller, Badalona, 28/09/2016 - 07:36

Si pero el propio sistema los deja a la cuneta del camino sin ayudas y según lo que realicen en la cuneta y como bien general para el placer de unos - e ingresos - lo sufragamos todos. Es mejor tratarlos que enfermar contagiados, lógico. El empleo gracias a ellos ni fluirá ni de calidad

#1 Bcn, bcn, 27/09/2016 - 10:11

Ya ha conseguido que lo coloquen??? Joder que rapidez.

#1.1 Karhu, Bcn, 27/09/2016 - 10:38

Primero la criticais pirque le salga un huelguista, luego porque este lo deje. Bien...

#1.2 pepe.-., andorra, 27/09/2016 - 14:03

Si Krhu, ya parecen separatistas hablando de algo español....