Publicitat
Societat · 25 de Març de 2020. 18:13h.

L'actor d'Ocho apellidos vascos anuncia que té càncer

Dani Rovira informa que pateix un linfoma de Hodgkin

L'actor d'Ocho apellidos vascos anuncia que té càncer

L'actor Dani Rovira, protagonista de la pel·lícula Ocho apellidos vascos, ha anunciat aquest dimecres a través d'un missatge a Instagram que té càncer. L'actor, a través de la publicació ha comunicat als seus seguidors que ha començat la quimioteràpia i que "no tinc por".

"Fa una setmana que m'ho han diagnosticat, tot i que portava ja mesos arrossegant cert cansament i malestar" ha començat el missatge. "Tinc càncer. Ja té nom i cognoms: linfoma de Hodkin. Avui és el meu primer dia de quimio i al davant una llarga lluita contra el "bitxo" ha revelat.

"No tinc por. Estic tranquil. Portaré aquests mesos una motxilla, potser, una mica més pesada en temps d'incertesa, pors i pandèmia. Però no em falten forces ni ganes per sortir airós d'aquesta. Té bon pronòstic i els doctors em transmeten molt bones sensacions" ha escrit en la publicació. L'actor ha acompanyat el missatge amb una fotografia en blanc i negre del seu braç amb una vena mentre realitza el tractament mèdic.

10290-insta.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., SI DUDAS DE TI MISMO ESTAS VENCIDO DE ANTEMANO .. NO DUDES Y PIENSA SORTIRAS ENDEVANT TIENES MU, 29/03/2020 - 00:07

LA MEVA DONA Tenia CANCER , i encara esta viva i cuida dels nostres fills i de mi ,Este que cuida aixo si PERO DEL CANCER Se sale vivo CAL TENIR FE I ESPERANÇA . Bons METGES I EMFERMERAS Te cuidaran ten sortiras noi . ANIMO I FORÇA No decaigas MI MUJER ME ANIMABA AMI Y NO YO A ELLA Tu has lo mismo anima a los tuyos .

#5 catafracto, Barcelona, 26/03/2020 - 10:57

Ánimo y mucha suerte, chaval

#4 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 25/03/2020 - 22:57

Pues mis mejores deseos y mucho ánimo. Esa buena predisposición le ayudará mucho........seguramente C
Ponsatí se alegrará de tu desgracia

#3 Tirant, Bcn, 25/03/2020 - 19:37

Doncs ... que es recuperi aviat i torni a fer vida normal. És molt jove.
Molta sort Dani!

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 25/03/2020 - 19:19

Dani, Ànimos!!!!! Mis perretes te desean lo mejor. Poco a poco, batalla a batalla. Un abrazo.