Publicitat
Societat · 26 d'Agost de 2018. 09:58h.

L'acusat d'agredir una dona va rebre una puntada als testicles

L'home nega que fos per motius polítics

L'acusat d'agredir una dona va rebre una puntada als testicles

L'home que va agredir ahir una dona al parc de la Ciutadella de Barcelona ha negat en declaracions a Estrella Digital que l'agressió fos per motius polítics i que primer va rebre un cop de peu als testicles.

Joan Bautista ha reconegut que "he actuat malament", però ha subratllat que "la discussió que va desembocar en la baralla no es va iniciar per qüestions política". "No li vaig recriminar que tragués els llaços sinó que s'embrutés la ciutat perquè els tirava de males maneres a terra", insisteix.

L'home explica que "li vaig dir que anava a avisar la Guàrdia Urbana i llavors aquesta senyora es va encarar amb mi" i afegeix que "estava davant de la reixes del parc i és veritat que li vaig girar la cara perquè em mirés mentre li parlava i llavors ens vam embrancar".

Baptista detalla que durant la discussió "ella em va donar una puntada als testicles i jo la vaig colpejar. Finalment vam caure a terra i la gent ens va separar". "La senyora aquesta em va perseguir amb el seu mòbil filmant-me com si jo fos un delinqüent. Ho va deixar de fer quan es van presentar els Mossos i van intermediar", assenyala.

Finalment, Joan Bautista reconeix que "no estic bé de salut" i detalla que "pateixo depressió i prenc antidepressius". "Jo no sóc així, no m'agraden les baralles ni sóc agressiu. Tot el contrari", conclou.

Publicitat
Publicitat

127 Comentaris

Publicitat
#86 Mamba Negra, Barcelona, 27/08/2018 - 19:44

I no diuen res l'ambaixada o el consulat Rus?

#85 Opinador, Barcelona, 27/08/2018 - 13:37

Trola que han hecho circular los medios indepes

#82 Sarola, Castelldefels, 27/08/2018 - 10:19

Sr. Rius necesito pensar que aquesta noticie no ha pasat per el seu filtre. Per donar aquesta noticie per certa s'ha de dels CDR o s'ha de ser un PARDAL, francament no se que es pitjor.

#81 Barretina a rosca, Black hole, 26/08/2018 - 22:53

Agresión a un hombre en Alicante por criticar un cartel independentista.

El hombre, de 75 años, y su nieto.de 10 años habría sido atacados al reprender a un grupo de jóvenes por mostrar un cartel por los políticos presos del 'procés' durante un concierto.

Ya sabemos de la cobardía de los indepes agresiones a mujeres, abuelos y niños. !

#81.1 Alejandro, Barcelona, 27/08/2018 - 09:05

Lo he leído. Están tan crecidos, porque sus amos procesistas les han dado toda la protección legal del mundo para que hagan lo que quieran que, no se les puede hacer crítica de ninguno de sus actos. Es lo que han creado los líderes del procés, los que manejan los hilos de las marionetas.

#80 Barretina a rosca, Black hole, 26/08/2018 - 21:49

Movimiento contra la Intolerancia pide que las agresiones sean "odio".

La oenegé exige a la Fiscalía General y a los fiscales de delitos de odio que actúen de oficio ante los ataques a los ciudadanos que quitan lazos.