Publicitat
Societat · 10 de Juny de 2020. 08:15h.

L'advocat de Puigdemont dubta que l'imam de Ripoll sigui mort

"No dic que estigui negant que Es-Satty sigui mort, però dic que no hi ha una certesa que sigui mort"

L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas, que porta la defensa del pare que va perdre al seu fill de tres anys ha qüestionat en una entrevista al programa Més324 de TV3 que l'imam de Ripoll i cervell dels atemptats de Barcelona, Abdelbaki Es-Satty, estigui mort.

Alonso-Cuevillas, que porta la defensa del pare que va perdre al seu fill de tres anys en els atemptats, ha afirmat que "qüestionem que Es-Satty sigui mort". "Què dius?", li ha preguntat el presentador Xavier Graset.

"Qüestionem que Es-Satty sigui mort. No dic que estigui negant que Es-Satty sigui mort, però dic que no hi ha una certesa que ho estigui", ha afegit el també diputat de JxCat al Congrés. Aleshores, Graset ha remarcat que "em sembla que van trobar proves d'ADN...", però l'advocat de Puigdemont ha demanat explicar-se.

"Els veïns d'Alcanar -explica- diuen que a la casa hi havia quatre persones, després es troben dos cadàvers i un dels que aconsegueix sobreviure, que és un dels processats. Un dels cadàvers quadra amb els perfils biològics i l'altra no s'acaba d'aconseguir i, al final, tothom acaba presumint que és Es-Satty".

Després de demanar-li si no hi ha proves d'ADN, Jaume Alonso-Cuevillas afegeix que "hi ha una prova que s'envia al Marroc i que allà falla" i remarca que "hi ha molts més indicis". En aquest sentit, narra que "hi ha veïns que veuen sortir corrents la furgoneta d'Es-Satty després de la primera explosió. L'endemà apareix a Sant Calres de la Ràpita davant d'una carnisseria en la que consta, malgrat que ell ho va negar, que Es-Satty tenia molta relació".

També diu que "està constatat" que dos dels nois de Ripoll "estan a les 2:30h a l'aeroport del Prat i a les 16 estan un altre cop a Ripoll" la nit de vigília de l'atemptat. "Entre totes les restes, no s'han trobat ni el mòbil d'Es-Satty ni les targetes SIM que tenen localitzades, una belga i una segona conspirativa, que utilitzava Es-Satty", .

L'advocat ha destacat que "una neboda de l'autor dels atemptats que hi va haver a Brussel·lès va comprar dos bitlles d'avió: un Barcelona-Brussel·les, que surt a les 6 del matí; i un Barcelona-Milà, que surt a les 10 del matí i és el que acaba agafant" i també que "un dels telèfons d'Es-Satty rep trucades el dia 20 i alguna d'elles, diu la Policia, de més de tres minuts".

Finalment, ha apuntat que "la bústia morta, que és un sistema que s'utilitza per comunicar-se de forma fosca, té una entrada amb posterioritat als atemptats" i ha insistit que "hi ha molts indicis que ens ho fan qüestionar" com, per exemple, que "ningú ha reclamat el cadàver". "Hi ha dubtes raonables i exigiria que s'estudiés. Més quan consten aquestes relacions entre Es-Satty i els serveis secrets espanyols", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 Botifler de Flix, Flix , 11/06/2020 - 09:33

El iman de Vic no esta muerto ......esta de parranda segun el Cuevillas, tot una novetat.

#13.1 Cuevillas ben informat, Gerunda, 11/06/2020 - 16:59

Te raó el Cuevillas, l'imam aquest està amagat a Montserrat i ha après a cantar el Virolai per despistar mentre arriba la propera paella de Cadaquès amb "lo mejor de cada casa" que aquest any es celebra a Waterloo amb assistència de Kim-Jong-Un, el Valtonyc i l'harem habitual, serà transmesa per TV3%. Cantaràn "a lo loco se vive mejor"

#12 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis, 10/06/2020 - 19:36

"L'advocat de Puigdemont dubta que l'imam de Ripoll sigui mort"

Cuevillas tío, también hay quien dice que Elvis no ha muerto... es una teoría conspiranoica, pero de eso vosotros los de la secta... sabeis mogollón.
En la próxima güija que monteis en Guaterloo... en vez de llamar al espiritu del "Pajarito" preguntad por el Imán... de nad

#12.1 The Waterloo güija, Chez Fangue de la Roche, 11/06/2020 - 17:03

Ja està tot a punt, la tauleta amb les estovalles i el Cuevillas i l'Aragonès a sota, que hi poden estar drets, fent la veu d'ultratomba per torns segons la trucada al més enllà.

#11 Barretina a rosca, Black hole, 10/06/2020 - 14:24

Lo mismo está fugado en Bélgica (es un suponer).

#10 truquo, Gotham, 10/06/2020 - 13:30

Trumpismo estelado.

#9 un musclu, bcn, 10/06/2020 - 11:37

Ja ho diu la paellista Melero, han estat les clavagueres del Estat, segur.