Publicitat
Societat · 24 de Gener de 2012. 12:41h.

L'advocat d'Urdangarin demana "no molestar" la infanta

"Sa altesa no té res a veure amb tot aquest procés legal"

L'advocat d'Urdangarin demana "no molestar" la infanta

La infanta Cristina

L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha afirmat que cal "intentar molestar el mínim possible" perquè "sa altesa no té res a veure amb tot aquest procés legal", malgrat ser copropietària d'Aizoon.

Aquest dimarts, el diari "El Mundo" ha publicat que els ducs de Palma van pagar amb diners públics procedents de les Illes Balears i el País Valencià la mansió de Washington on viuen des que el 2009 van deixar Espanya i també la reforma del seu palauet al barri barceloní de Pedralbes.

El portaveu del duc ha considerat que no entén "que això siguin diners públics: són diners privats procedents d'Aizoon que va destinar a coses que convenien als propietaris d'Aizoon", i ha remarcat que "una cosa és la societat Aizoon, una cosa és el senyor Urdangarin i una altra cosa són els diners procedents d'entitats privades que en el seu moment va percebre Aizoon, i que, amb aquests diners, va haver d'afrontar una sèrie de despeses".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Marta, barcelona, 25/01/2012 - 14:57

Si, no fos cas...

#8 Almogàver, La Sagrera , 25/01/2012 - 11:25

Que passa picaplets? Veient el teu historial encara t'atreveixes a donar consells, o potser és que amenaces?. Et paguen bé la defensa? De qui cobres? Segur que d'aixó no en vols parlar. Potser ho fas gratis et amore Dei, o vols que et donguin un títol com el de Conde del Cuñado.

#7 maria, bcn, 24/01/2012 - 23:16

Els seus amants abans de casar-se, clar,

#6 maria, bcn, 24/01/2012 - 23:14

Que diu "no molestar" amí si que amb molesta sentir-me estafada i a més te la cara de dir que no sap res, una persona que se suposa amb una "cultura" i que treballa a una fundació ha de sentir els valors i ara be amb que no es pot molestar a la "senyor"tal com li deien els seus amants.Ja,ja,ja

#5 Claüc, Sabadell, 24/01/2012 - 14:49

No hi te res a veure? per riure!
Cada vegada està més esquitxada per la merda de l'assumpte.
El què passa és que és directe de la família real.... i del seu pare no en podrem saber res, perquè per la constitución, ell pot fer el què li doni la gana i no se'l pot jutjar.