Publicitat
Societat · 23 de Gener de 2012. 10:34h.

L'advocat d'Urdangarin no desmenteix l'evasió d'impostos

"Se n'han pagat molts; si són els correctes o no és una cosa que ha de valorar l'agència tributària"

L'advocat d'Urdangarin no desmenteix l'evasió d'impostos

Urdangarin

L'advocat i portaveu d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha dit en una roda de premsa que els rumors d'una possible separació entre els ducs de Palma "en absolut són certs", tot i aclarir que és a ella a qui se li ha de preguntar.

L'advocat ha indicat que "estem analitzant el contingut del sumari", tot i deixar clar que el duc i ell estan "treballant de sol a sol en el cas". "Iñaki Urdangarin està desitjant declarar", ha afegit, a més d'assegurar que el gendre del Rei afronta amb "coratge" la situació.

Tot i això, no ha desmentit una possible evasió d'impostos, ja que "entenc que s'han pagat molts impostos; si són els correctes o no és una cosa que ha de valorar l'agència tributària". Preguntat per com es troba Urdangarin, Pascual Vives ha assegurat que tan "físicament com interna és una persona forta" i que es troba "bé".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Gerard, Barna, 24/01/2012 - 02:26

Cal ser comprensius. A la Casa del rei (antiga Casa Real) no estan acostumats a pagar impostos i es facil que se'ls traspassi algun paperet cap a Suïssa o similars.

#2 JorBae, Barcelona, 23/01/2012 - 15:34

Moody's li treu la triple A a Urdangarín perquè creu que no podrà pagar. Aquestes Agències de Qualificació.... són insaciables. Malvades.

#1 Almogàver , La Sagrera , 23/01/2012 - 11:47

Doncs jo no soc master d'ESADE ni enginyer financer i serà potser perquè soc pobre, però em sé la meva declaració de renda de memòria i mai no he fet una pirula.