Publicitat
Societat · 17 de Desembre de 2015. 15:35h.

L'agressor de Rajoy és un familiar

És fill d'una cosina de la dona del president espanyol

L'agressor de Rajoy és un familiar

Mariano Rajoy

El noi que ahir al vespre va agredir al president espanyol a Pontevedra és el fill d'una cosina de Viri, la dona de Mariano Rajoy, segons ha informat 'La Voz de Galicia'. 

L'agressor era membre de "Mocidade Granate", un grup d'ultres del Pontevedra, no excessivament violent segons fonts policials, tot i que en el seu perfil a Twitter es poden llegir amenaces contra el PP, al periodista Eduardo Inda, al president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, i al seva professora de llengua, entre d'altres.

El detingut, inestable a nivell psicològic i fins i tot està rebent tractament psiquiàtric, va assegurar fa un any que Mariano Rajoy és "la vergonya de Pontevedra" i va manifestar que "faré un atemptat a la seu del PP". En un altre, es va referir als militants del PP a la seva ciutat com "els pallassos de Pontevedra".

El passat 3 de gener va escriure un comentari al seu les xarxes socials amenaçant de mort a peridista Eduardo Inda: "Et pegaré un tret al clatell". Dos mesos més tard va desitjar la mort al president de la Lliga de Lliga de Futbol Professional: "Ets un porc fastigós. Tant de bo et peguin un tir i et quedis sense respirar".

El mateix Tebas va recordar ahir a través del seu compte de Twitter que "l'individu que ha agredit a Rajoy m'havia amenaçat de mort. Acabar amb aquestes actituds és cosa de tots".

El jove, menor d'edat, també va amenaçar de mort a la seva professora de Llengua. A finals de juliol del 2014, va escriure: "Et mataré; filla de puta, guarra, fastigosa".

Amenaça a Eduardo Inda

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos, Montrás, 17/12/2015 - 21:07

Al agresor de Mariano ya lo han encerrado en un centro de menores. ¿Cuantos delincuentes gozan de libertad después de innumerables detenciones ? Ahora que nos cuenten lo de "la justicia igual para todos".

#6 ona, Valls, 17/12/2015 - 21:00

Voleu dir que no estava preparat perque es parles d'ell?

#5 yojar, Barcelona, 17/12/2015 - 17:13

primer li fot al seu fill, ara ell d'un familiar.....
aquesta família va a hòsties !!

#5.1 Pere, Barcelona, 17/12/2015 - 18:22

Tipical Spanish...jua juaaa

#4 Mr Froid, Mollerusa, 17/12/2015 - 17:01

Per nadal la família s'esvalota!
¿Rajoy, que li vasdir al nano per que és poses així?

#3 zenaida, Barcelona, 17/12/2015 - 14:50

Es necesario que los periodistas, políticos, cargos públicos, gente normal d Foros x internet, etc...que tienen voz ...en los medios sean prudentes...hoy en día existe mucha frustración que " saca" fuera lo peor de nosotros mismos... se esta " calentando mucho el ambiente...y hay mucho trastornado!