Publicitat
Societat · 1 de Setembre de 2021. 19:53h.

L’aigua s’ho emporta tot

Protecció Civil demana que ningú no surti de casa a les Terres de l’Ebre

La pluja torrencial que fins ara ha descarregat més de 234 litres d'aigua per metre quadrat provoca inundacions a aquesta hora a Alcanar i Sant Carles de la Ràpita. També ha afectat especialment les poblacions d'Ulldecona i Vinaròs. L’aigua ha provocat cotxes arrossegats i carrers tallats i desbordats per les riuades.

Protecció Civil ha demanat a la ciutadania que no surti de casa a les zones afectades. També ho han fet els responsables municipals. A Alcanar o la Ràpita, per exemple, la policia local ha hagut de tallar diversos carrers que estan intransitables.

La intensitat de les pluges també ha obligat a tallar l'N-340 entre Amposta i Alcanar, l'AP-7 d'Ulldecona a Tarragona, la TP-3318 a Ulldecona, la TV-3316 a Alcanar i carreteres més petites a les quals no es pot accedir. Tant l'AP-7 com la la TP-3318, però, ja s'han reobert al trànsit.

També s'ha interromput la circulació de trens entre l'Aldea i Tortosa. L'aturada afecta trens de l'R16 i el servei Llarga Distància del corredor mediterrani. Renfe ha habilitat dos autocars portar fins a Vinaròs unes 200 persones afectades pel tall de circulació.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, LA NATURA NO PERDONA , 03/09/2021 - 19:47

Miran tot aixo en pregunto ¿LES VIAS DE TREN QUE PASAN MUY SERCA DEL MAR ESTAN EN PERILL? LA Pujada del MAR PODRIA ACABAR AMB LES VIAS DEL TREN ¿ HO RENFE FARA ALGU PARA EVITARLO ? Con un GRAN MURO DE FURMIGO.Aixo ES CANVI CLIMATICO y tambe costruir casas donde tenia que pasar el agua y esta no se paro al encontrar las casas .

#1.1 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, FA FALTA NETEJAR RIOS JA , 03/09/2021 - 20:32

YO de muchos AJUNTAMIENTOS .Ya me pondria las PILAS AMPLIAR TODO LO QUE PUEDAN SUS RIOS ,RIERAS .Tenerlos bien limpios EN CARDEDEU HAY UNA RIERA QUE CON CUATRO GOTAS ..EL AGUA LLEGA CASI A LA ESTACION DE TREN .POR LA PARTE DE ATRAS .La RIERA CUBRE UN PUENTE impidiendo el paso de coches Y ARA ESTA SUCIO LA RIERA LLena de ramas i arbres .