Publicitat
Societat · 15 de Març de 2017. 19:27h.

L’Ajuntament busca pis a una dotzena de famílies okupes

Una vintena d’adults i una trentena de menors havien ‘okupat’ un edifici a Sant Martí

L’Ajuntament busca pis a una dotzena de famílies okupes

Imatge del desallotjament (foto: TV3)

L’Ajuntament de Barcelona està buscant allotjament provisional a dotze famílies okupes que vivien en un immoble del districte de Sant Martí, després que aquest dimecres les autoritats municipals hagin desallotjat l’edifici per ordre judicial i a petició del districte. En total, hi vivien vint adults i trenta menors.

El jutge n’ha ordenat la desocupació com a mesura cautelar i per seguretat, ja que l’immoble presenta deficiències estructurals i podria caure. Les famílies okupes han criticat que no tenien informació sobre el desallotjament, i alguns d’ells creuen que les deficiències estructurals és una excusa per fer-los fora.

Fins a l'edifici s'hi han desplaçat responsables municipals, la Guàrdia Urbana i els Serveis d’Emergències Socials de Barcelona per atendre les famílies i derivar-les als serveis socials.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Viriat, Barna, 15/03/2017 - 21:53

Que la colau els deixi lloc a la casa que ha comprat a pedralbes . Ocupas perque no ocupeu l ajuntament de la plasa sant Jaume.

#2 Capit@n España, Welcome !!!!!, 15/03/2017 - 20:53

Casa nostra, casa vostra......

#1 Habia hueco para unos cientos de..., Terrassa, 15/03/2017 - 19:50

... refugiados, y ahora no encuentran hueco para una docena de familias de ocupas. Curioso. Tanto como q tengamos q poner de nuestro bolsillo pasta para que vivan ocupas...