Societat · 21 d'Abril de 2022. 19:17h.

L'Ajuntament de Barcelona demana guardar les escombraires durant sis dies per la vaga

"Si ens podem esperar a treure-les fins divendres millor que millor"

L'Ajuntament de Barcelona demana guardar les escombraires durant sis dies per la vaga

Els tinents d'alcaldia Janet Sanz i Albert Batlle, i el regidor d'Emergència Climàtica, Eloi Badia, han comparegut aquest dijous per explicar què farà l'Ajuntament de Barcelona davant la convocatòria de vaga de sis dies dels serveis d'escombriaires i de neteja. Badia ha instat la ciutadania a guardar les escombraires durant sis dies per la vaga.

El regidor ha exposat que "si durant aquests sis dies podem esperar perquè el dissabte hem anat tots a treure les escombraries, doncs si ens podem esperar fins divendres millor que millor". "I aquella que hàgim de treure durant la setmana, que sigui la mínima possible", ha afegit.

Eloi Badia ha dit que "tot el que puguem fer de reduir farà que tinguem menys desbordament i que el servei pugui funcionar amb més normalitat". "La ciutat no es mereix aquesta vaga, i per això esperem que la negociació arribi a un acord", ha afegit Sanz.

La tinent d'alcalde espera que "empresa i treballadors" desconvoquin l'aturada abans d'aquest diumenge. "En tot moment hem estat traslladant que creiem que s'ha d'arribar i es pot arribar a un acord. Que l'acord és possible. Perquè som a temps", ha dit.

En el cas que l'aturada es mantingui, Janet Sanz ha afirmat que "Barcelona no arribarà a la situació que hem vist en altres ciutats properes" perquè la vaga té una durada determinada en el temps, d'una setmana, i a més perquè comptaran amb serveis mínims. "Els serveis mínims han de ser els necessaris per garantir la salubritat, sobretot en aquests espais més sensibles", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Fran, Calonge, 22/04/2022 - 20:33

A los ciudadanos de Barcelona, no os preocupéis podéis dejar la basura en la puerta de nuestras casas. Firmado por el grupo municipal gobernante en Barcelona.

#13 Y dos, Huevos duros, 22/04/2022 - 12:15

Claro que sí, guapi!

#11 Facholin, Barcelona, 22/04/2022 - 06:16

Y que mejor que depositarlas al.lado de esta nefasta alcaldesa...

#10 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 22/04/2022 - 06:02

acto seguido se le dice a la empresa que llegue a un acuerdo.
Las malas praxis de la culpa es de los otros, en fin de En Comú, esperemos que les pase cuentas.

#9 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 22/04/2022 - 06:01

Todo aquel vecino y toda aquella vecina que no tenga espacio en casa ¿Qué eh?
Por no hablar de las fragancias que desprenden algunos deshechos.
La ciudad no merece la huelga pero sus empleados no pueden luchar por sus derechos, vaya Podemitas estáis hechos.
Es demagogia: se externaliza el servicio de recogida de basuras a una empresa privada.
Y

#9.1 Instrucciones gramaticales , Garbagetown, 22/04/2022 - 10:54

Todo vecino y vecina que tenga basuras y basuros (o basures) en su casa/caso/case) que no la tire ni la saque a la calle que huele mal y puede molestar a los pasantes y pasantas además hacer mal efecto a los turistas y turistos etc.