Publicitat
Societat · 12 d'Agost de 2015. 08:32h.

L'Ajuntament de Barcelona dóna suport als 'top manta'

La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, participa en una protesta després dels aldarulls de Salou

L'Ajuntament de Barcelona dóna suport als 'top manta'

Gala Pin

Un centenar de manifestants han recorregut una part de les Rambles de Barcelona, en solidaritat amb el senegalès mort a Salou i de la "violència policial" que pateixen els “top manta”, entre ells hi havia la presidenta del grup CUP-Capgirem Barcelona, Maria José Lecha, i la regidora de Ciutat, Vella Gala Pin.

Pin considera que “aquesta mort ens interpel·la, tal com s´ha intentat resoldre fins ara que és per la via policial no s´ha resolt, el que s´ha de fer és lluitar per garantir per una vida digna, per la gent que arribar amb ganes de treballar".

“Amb un drama com el d’avui -ha dit- pensem que el govern ha d’estar al costat de la gent que té una vida desfavorida, i comença a donar solucions que es donin des de una perspectiva social, i laboral". "Cal que tinguem una perspectiva més amplia que la merament policial, perquè amb això no s´ha resolt”, ha afegit en delcaracions als periodistes.

Durant la manifestació, que s´ha iniciat a la font de Canaletes, s´han cridat consignes com “les institucions són les culpables”, “responsables de les morts dels CIES”, “és la policia uniformada que executa els crims” i “no són suïcidis, són assassinats”.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#43 zeppelin74, bcn, 14/08/2015 - 10:21

Per cert,el govern ha d'estar al costat de la gent que paga els impostos,com els comerciants.

#42 zeppelin74, bcn, 14/08/2015 - 10:20

Encara no entenc com hi gent que vota aquests demagogs.És que són penosos.I queden 4 anys!

#41 Oriol2, BCN, 13/08/2015 - 17:23

Polítics progres malvats contra policies reprimits, pobres, que no poden actuar amb contundència... en els anys 90 vaig treballar amb la Guàrdia Urbana i almenys llavors molts policies tenien amistat amb alguns ambulants -llavors espanyols i sudamericans- i feien la vista grossa.

#40 DaniD, Barcelona, 13/08/2015 - 13:49

Però en quina merda de món piriflàutic viuen els que governen BCN?
És que es creuen que els que paguem impostos ho fem perquè ens sobren els diners???
Molts renunciem a comoditats per complir com bons ciutadans!
A partir d'ara pagaré igual que els top manta, començant per l'IBI
Vergonya d'alcaldessa

#39 El azote de los necios, Barcelona, 13/08/2015 - 11:43

El govern tiene que estar al lado de los que entran en nuestros paises por la fuerza y sin pedirnos permiso, quien vive de vender sin pagar impuestos, a quien no le importa nada la cultura europea, a quien se dedica a agredir en una manifestacion a personas diferentes.........increible!!!!!!