Societat · 8 d'Agost de 2017. 10:23h.

L'Ajuntament de Barcelona esborra un mural de la CUP a favor del 'sí' al referèndum

La formació denuncia l'acció de "la brigada de neteja de Barcelona en Comú"

L'Ajuntament de Barcelona esborra un mural de la CUP a favor del 'sí' al referèndum

Operaris de neteja de Barcelona, esborrant el mural

La CUP d'Horta i Guinardó ha denunciat que l'Ajuntament de Barcelona ha esborrat un mural a favor del 'sí' al referèndum que la formació de l'esquerra anticapitalista va pintar al barri de Barcelona.

La formació ha publicat una imatge dels operaris eliminant el mural i ha manifestat que "la brigada de neteja de Barcelona en Comú esborrant el mural que vam fer demanant el sí al referèndum de l'1-O".
Usuaris de Twitter han reaccionat a favor i en contra de l'eliminació del mural. Uns advertien que "el tornarem a dibuixar... no ens faran fora dels carrers" o "es pintarà els cops que facin falta fins a la independència".

Altres han demanat a la formació si "teníeu autorització de la propietat" perquè "una cosa és la llibertat i l'altra la disbauxa anàrquica". "Netejant escombraries, com ha de ser, per això se'ls paga!".

10 Comentaris

Publicitat
#10 Carlos Gomez, a les mariscades catalans !!, 08/08/2017 - 13:05

I si els hi fessin pagar la neteja ?

Sembla que no hi ha res que espanti mes als nostres ceballuts, duguin sandalies o sebagos, que veure una caixa registradora a prop.

Oi Baiget ?

#9 Ram, Terrasa, 08/08/2017 - 12:48

Que la CUP empapele y ensucie Catalunya con sus panfletos y pintadas, es un tanto a favor del NO, no al referéndum y NO a la independencia, porque los ciudadanos de Catalunya en general, y los de BCN en particular, la inmensa mayoría no queremos suciedad.

#8 M, Sabadell, 08/08/2017 - 12:26

Es que son como niños mimados y malcriados, que en seguida cogen rabietas cuando no se pueden salir con la suya.

#7 joan, manresa, 08/08/2017 - 12:22

El Casal,12,20 h.--Altre cop la CUP ocupant capsaleras de noticies ...,si pot estar a favor o en contra.Axó ya va amb l'deologuia personal del ADN propi.Fins aqui,res a dir...,Are en quant al "bon ambient "sobre el procés que tenim a sobre,ni podemitas ni cupaires li fan gran favor...,han d'entendre que a CAT.,ya molta més gent d'ADN assenyada..

#6 Barto, Barcelona, 08/08/2017 - 11:37

Uy uy quina por, que els pijos de la CUP s'emprenyaran...