Publicitat
Societat · 9 de Maig de 2020. 16:32h.

L'Ajuntament de Martorell aconsegueix més que el Govern

Reparteix mascaretes FFP2 mentre que les de la Generalitat són quirúrgiques

L'Ajuntament de Martorell ha realitzat una compra massiva de mascaretes FFP2 i les ha distribuït gratuïtament als domicilis dels veïns de la localitat. Es tracta de mascaretes FFP2 homologades de doble protecció, és a dir, que la persona que la porta evita ser contagiada per tercers i, alhora, evita també contagiar a la resta. Les mascaretes FFP2 ofereixen una major protecció que les mascaretes quirúrgiques no reutilitzables que el Govern va presentar.

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, preguntada per e-notícies aquest dissabte en roda de premsa sobre la diferència de qualitat entre les mascaretes distribuïdes per l'Ajuntament de Martorell i les de la Generalitat, ha apel·lat al "principi d'autonomia local".

"El principi d'autonomia local hi és i nosaltres des del Govern de Catalunya el respectem. Nosaltres tenim clar que les mascaretes que ha distribuït la Generalitat protegeixen i fan la funció per la qual estaven pensades, per les que es van distribuir i a partir d'aquí que els ajuntaments vulguin dur a terme també mesures per tal de garantir que els seus ciutadans tinguin accés a diferents elements de protecció és del tot respectable" ha apuntat.

Els alcaldes de Martorell, Sant Andreu, Sant Esteve, Abrera i Esparreguera (Foto: Ajuntament de Martorell)
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 10/05/2020 - 18:00

Para ser más proactivo que el gobierno autonómico catalán basta con igualar la velocidad de un koala

#4 Ramón, Barcelona, 09/05/2020 - 20:57

Esta cenutria no solo no tiene ni idea de nada y no contesta a ninguna pregunta si no que además es patética dice que es "respetable" como si Rius en algún momento hubiera dicho lo contrario, la que es in-respetable es que una responsable pública sea incapaz de dar una respuesta a nada o a algo.

#3 Tarraco, Tarraco, 09/05/2020 - 19:23

Los zascas que le enchufan al Rius en las ruedas de prensa ya son a pares.

#3.1 un ciutadà, palau plegamans, 09/05/2020 - 21:31

quin zasca veu vostè? l'única realitat comprobable és la poca vergonya que tenen en no respondre les preguntes i llençar pilotes fora. això si, depenent la religió que es combregui potser veurà una altra cosa, tot és possible a cada parròquia.

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 09/05/2020 - 18:19

Bien por el Ayuntamiento de Martorell . La autonomía local , la independencia local está muy bien. Pero para Sant Andreu de la Barca solo negativas, y peligro para sus ciudadanos. Si no atienden a mayores y se selecciona quien vive y quién muere. No se satura nada...... Santa Andreu de la Barca merece lo mismo que Martorell. Felicitaciones.

#1 Del tot respectable, Barcelona, 09/05/2020 - 17:33

Evidentment que és del tot respectable, faltaria més com també seria del tot respectable i esperable que la Gene les distrubuis a tots els catalans com han fet a Madrit. A veure si amb els cuentos de la maria salamiento encara serem els últims monos