Publicitat
Societat · 25 de Març de 2020. 17:36h.

L'Ajuntament destaca el “gran esforç” de l'Exèrcit

Campament per als sense sostre instal·lat en tres dies

L'Ajuntament destaca el “gran esforç” de l'Exèrcit

Militars de l'Exèrcit de Terra que han participat en la construcció del centre

L'Ajuntament de Barcelona ha agraït a l'Exèrcit la seva col·laboració en la construcció d'una campament amb 225 llits per als sense sostre al pavelló 7 de la la Fira de Barcelona. La regidora de Salut, Gemma Tarafa, dels Comuns, ha destacat el “gran esforç” de la Unitat Militar d'Emergències (UME) que, juntament amb la Creu Roja, els bombers, Guàrdia Urbana i els serveis socials del consistori, han aixecat el centre d'acollida.

“Tots varem començar el muntatge el passat diumenge per fer possible que aquest dimecres a la tarda ja el puguem obrir”, ha destacat Tarafa, la màxima representant del govern municipal que ha assistit a l'acte d'inauguració. El campament està habilitat amb deu dutxes, 225 llits i una cuina amb capacitat per fer 300 racions de menjar diàries.

tarafa.jpg

El comandant de la UME, Luís Martínez, ha explicat que “dels 71 militars que han vingut a fer tasques de muntatge, s'hi quedaran 23 per donar servei a la cuina i en tot allò que sigui necessari”. També ha detallat que l'espai inicial s'ha habilitat en un primera fase per a 225 persones, però que podria ampliar-se per acollir-ne 1.000.

El responsable de la Creu Roja, Javier Jaén, ha informat que “es faran proves mèdiques a totes les persones acollides per comprovar que no tenen coronavirus”. Creu Roja i el personal de serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona garantiran el bon funcionament del recinte en coordinació amb el 061.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 25/03/2020 - 19:23

Pues adelante....hay que hacer màs, y colaborar con todos , ánimos, ahora a ayudar a los Médicos y enfermeras, que estén seguros . Es nuestra primera e insustituible línea es de defensa. Gracias a todos. Estàbamos derrotado con tanto tontico y tontica de sofà

#1 Menjamela Grandi, Anapurna, 25/03/2020 - 18:46

Mientras unos hablan, otros hacen.
¡ Viva nuestro ejército !!
¡ Vivan nuestras Fuerzas Armadas !!!