Publicitat
Societat · 17 d'Agost de 2015. 09:10h.

L'Ajuntament, equidistant entre els 'top manta' i la Guàrdia Urbana

El comissionat de seguretat afirma que no toleraran violència "de cap de les parts"

L'Ajuntament, equidistant entre els 'top manta' i la Guàrdia Urbana

Recasens, amb Colau i un comandament de la Guàrdia Urbana

El comissionat de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Amadeu Recasens, hores després que hi hagi hagut una altra agressió de venedors ambulants contra agents de la Guàrdia Urbana al passeig de Gràcia, ha avisat que no toleraran violència “de cap de les parts”.

Recasens ha manifestat que “hi ha línies vermelles” i, en aquest sentit, ha advertit que “no es tolerarà ni s’admetrà cap mena de violència de cap de les parts ni vingui d’on vingui”.

Tot i remarcar que la solució "definitiva" a aquest conflicte "no serà policial” perquè “estem davant un fenomen social”, el responsable de la Guàrdia Urbana ha assegurat que el cos policial municipal "no abaixarà la guàrdia".

“Podem donar resposta policial i, de fet l’estem donant -ha dit-, però no té solució definitiva de tipus policial”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 warrior, barcelona, 18/08/2015 - 06:02

Luego nos quejaremos de q la policia no hace nada pero q va a hacer?no les dejan intervenir,tienen q aguantar a estos salvajes q aun y cometiendo un delito en plena via publica se hacen fuertes ya q nuestros politicuchos no se atreven a tomar decisiones necesarias para erradicar el problema verguenz

#24 laila, bcn, 17/08/2015 - 22:24

De qui està lluny es dels comerciants que paguen les seus impostos.

#23 Calimero, Barcelona , 17/08/2015 - 14:14

Animo a cualquier tienda perjudicada por el top manta a poner en frente de su negocio una manta con sus productos y venderlos sin recibo ni factura a ver cuantos minutos tarda la guardia urbana en multarlo y desmantelar su parada...

#22 Ramon de les olives, Barcelona, 17/08/2015 - 13:29

La gent s'oblida que aquesta colla governa gràcies al recolzament d'ERC, CUP i PSC. Tots aquests partits són responsables d'aquests disbarats.

#21 Urtako, Rubi, 17/08/2015 - 12:42

Para que cojines se necesita un cuerpo de policía en Barcelona , si todo policía que se enfrente con un Mantero tiene que poner la otra mejilla , que locura.