Publicitat
Societat · 24 d'Agost de 2009. 18:00h.

L'Ajuntament es fa enrere amb l'entrada gratis els diumenges

CiU denuncia la improvisació, en fer "marxa enrere" en la gratuïtat dels museus els diumenges tarda

L'Ajuntament es fa enrere amb l'entrada gratis els diumenges

Una imatge del Museu Picasso. (Foto: bcn.es)

Convergència i Unió (CiU) ha denunciat la "marxa enrere" de l'Ajuntament de Barcelona d'obrir gratuïtament els museus públics els diumenges per la tarda. La decisió del consistori va posar-se en pràctica el primer diumenge del mes d'abril, en els museus de titularitat municipal, però ara el govern del PSC-ICV ha fet "marxa enrere en una clara desorientació de la política cultural de la ciutat", segons ha apuntat CiU.

Des de la federació nacionalista s'ha recordat que quan es va prendre la mesura d'obrir els diumenges per la tarda de forma gratuïta és va "animar" a d'altres museus de titularitat no-municipal, "com ara el MNAC, el CCCB i el MACBA" a seguir la iniciativa. El portaveu de Cultura de CiU a l'ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, ha afegit que la mesura de gratuïtat era "especialment oportuna en un temps de crisi econòmica, i per apropar els museus als turistes, reforçant el canvi en el model turístic de qualitat que volem i necessitem per Barcelona".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 holmes, bixoux, 25/08/2009 - 09:15

pel que s'ha de veure a un museu...

#2 Ramon de les olives, Barcelona, 24/08/2009 - 20:14

En canvi, l'ajuntafems de Barcelona destina 1 milió d'euros pel Tour. I és que una cosa és lluiment per a la galeria i una altra que els ciutadans puguin gaudir de les galeries d'art. Pocasoltes!

#1 així va el país, amb aquesta gent, 24/08/2009 - 19:33

son del mateix partit que mana a catalunya. ara si ara no,tenim por de perdre vots i per aixó millor no fer res no sigui que la gent s´enfadi