Publicitat
Societat · 15 de Novembre de 2021. 11:26h.

L'Ajuntament incompleix el seu compromís amb un barri de Lleida

El consistori va aprovar construir una residència a Pardinyes i ara farà un alberg per a temporers

L'Ajuntament incompleix el seu compromís amb un barri de Lleida

Els veïns del barri de Pardinyes de Lleida han recollit més de 5.000 signatures contra l'alberg per a temporers i sensesostre que preveu construir La Paeria en uns terrenys on, segons compromís que tenia l'anterior govern municipal encapçalat per Fèlix Larrosa, s'havia de construir una residència per a la tercera edat.

Les entitats veïnals de Pardinyes s'oposen al projecte i s'han mobilitzat des que l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va revocar la decisió del seu predecessor i va signar el passat mes d'abril el conveni de col·laboració am la Generalitat per a la construcció de l'alberg.

El tinent d'alcalde Toni Postius i la regidora Mariama Sall es van reunir amb els veïns fa una setmana i el govern va deixar clar que construirà l'alberg, malgrat que va precisar que està obert a parlar sobre els seus usos fora de la temporada d'estiu, quan es destinarà a acollir a persones que busquen feina en la fruita, i d'hivern, per al pla Iglú.

Els veïns lamenten la postura del govern municipal i aquest diumenge van protestar en un acte de Junts per Catalunya, amb la presència de Jordi Sànchez i Jordi Turull, a la plaça Sant Joan de Lleida. Una quinzena de persones van desplegar pancartes amb lemes com "Postius destrueix Pardinyes", "Postius traïdor, covard, ets un frau", "A Lleida ha mort la democràcia" o "5.361 signatures ignorades" contra la construcció de l'alberg.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 pepe, andorra, 16/11/2021 - 12:30

En los tiempos pasados, cuando alguien hacia algo asi, se subia a su despacho, se le tiraba por la ventana y despues cuando llegaba el justicia del rey, ahorcaban a los cabecillas y todo volvia a la normalidad. Se respetaban mas por parte de los reyes medievales, los fueros de las ciudades, q ahora mismo con todo lo q dicen, q no es mas q propagand

#5 No Pueyo más, Pardinyes, 15/11/2021 - 20:45

El macroalberg més gran de Catalunya per omplir el barri de delinqüència.

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 15/11/2021 - 15:40

Y Jordi Sànchez y Jordi Turull presentes, que decían del atropello. "Ho tornarem a fer" repetían ¿el qué, lo contrario a lo que prometió el alcalde anterior? no, a mentir como el alcalde. Cuando se saca un compromiso con un alcalde socialista hay que ir con 20 notarios. Y el obispo. Es el alcalde el que quiere que sean los vecinos el alcalde.

#3 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, JO ASBTENCIÓ VOTAR NO GRACIAS, 15/11/2021 - 12:25

La cosa es facil , SI EL TEU AJUNTAMENT INCOMPLEIX LAS PROMESES QUE DIU .La cosa es facil como digo NO HAY QUE VOLVER A VOTARLOS ,antes hir a la ASBTENCION antes que votar qui hus VA ENGANYAR I TRAÏCIONAR SON UNS JUDAS . Ja no podeu tornar a creure amb ells .NO FEU CON E.R.C. amb PEDRO SANCHES quels engaña sempre que vol he

#2 joan, manresa, 15/11/2021 - 12:25

El Casal,12:25 h.--Tot el suport amb la gent del barri de Pardinyes..,la Colla de la tertulia ens sentim solidaris amb las seva petició..,pro clar, avui en dia, prima mes als forasters que no la gent de casa..," Noses vingueren que de casa ens tragueren.."".La tercera edat, com la nostra i la de molta gent, fotem mes nosa que servei.AGUANTAREM !!