Publicitat
Societat · 14 de Febrer de 2014. 21:06h.

L’Ajuntament multarà els “incívics” que aturin el transport

L’alcalde Trias afirma que aplicaran el reglament vigent

L’Ajuntament multarà els “incívics” que aturin el transport

Una imatge de les protestes contra l'increment del preu del transport

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat que l’Ajuntament multarà als “incívics” que aturin el transport públic durant les protestes que es convoquen cada dimecres per protestar contra l’increment de les tarifes.

Trias ha apuntat que “les normes de civisme exigeixen que la gent pugui protestar, però no fer destrosses”. Una afirmació que ha fet després dels danys que va patir alguns combois de trens aquest dimecres, amb pintades i enganxades de fulletons informatius. “El que no és admissible és la destrucció i l’incivisme”, ha senyalat.

“No es pot crear danys al transport públic”, ha senyalat l’alcalde, apuntant que “tothom ha de ser conscient dels actes que fa i on porten els seus actes”. L’alcalde de Barcelona també ha afegit que impediran els actes incívics, “com sempre fem, si enxampem algú fent malbé el mobiliari, el multem i l’entreguem a la justícia”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 jpj, bcn, 17/02/2014 - 08:44

¿Y a los incívicos que pinten consignas independentistas les dará subvenciones?

#2 fins els co..., dret a arribar a treballar, 15/02/2014 - 22:52

ja n'hi ha prou de tocar els co... als pobres treballadors de a peu amb les vages.
Ja es hora que es posi fi a aquesta deria de tallar-ho tot per interessos personals i emprenyar els que si volen anar a treballar.
Tolerancia zero amb els talls de carreteres, vaga transport public i trencar-ho tot

#1 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 15/02/2014 - 13:29

L´augment es deu, com sempre, per no disposar dels nostres diners. Si Catalunya no obté la independència ben aviat -i esperem que el dia 9 de l´11 els catalans s´hi bolquin-, ens anirem empobrint fins a unes situacions insospitades. Cal que tinguem la llibertat nacional enguany!.