Publicitat
Societat · 10 d'Abril de 2009. 10:32h.

L'Ajuntament premia els agents que posen més multes

Amb millores salarials i dies festius, segons els sindicats

L'Ajuntament premia els agents que posen més multes

Hereu i Escarp, amb agents de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana de Barcelona elabora una llista amb els agents que més denúncies posen i els que menys i premia els més productius, segons ha informat Catalunya Ràdio. Fins fa pocs mesos les llistes es penjaven a les comissaries per "incentivar els agents i estimular la competitivitat".

Segons els sindicats UGT i CCOO, aquesta mena de pràctiques "fomenten un mal ambient de treball". Enric Sahún, de CCOO, ha explicat que "els agents que posen més denúncies tenen més facilitats alhora de completar el sou mensual amb hores extres o per demanar dies festius, entre altres avantatges".

Sahún adverteix que el nombre de multes "no és una manera correcta d'avaluar un agent ja que la feina de la Guàrdia Urbana sovint no té un reflex quantitatiu".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Fran, Llinars, 13/04/2009 - 23:31

Una mostra mes de que Catalunya ens roba. Ara tambe volen pujar el peatge del tunel de Vallvidriera,de titularitat de la Generalitat....sempre robant-nos i sempre callant, bretols !

#19 UN CATALA FART, Teia, 12/04/2009 - 18:51

Ara ja no son policias, son recaptadors, quin fástic !

#18 Dani (barna), catalunya, 11/04/2009 - 15:16

Es injusto k los mismos policias,no se sientan bien al ver que se consienten actos delictivos de robos por los mismos argelinos,en zonas turisticas,tambien en estacions d metros y trenes,extraen el movil y cartera a jovenes borrachos venidos de fiesta

#17 Dani (barna), catalunya, 11/04/2009 - 15:08

ladrones habituales de argelinos, entre 25 y 30 años,estos sustraen el bolso a las turistas a diario,la policia se siente impotente,de ver que siempre son los mismos,ya que a ser un delito menor se consiente en este pais solo a ellos,en vez de expulsarlos

#16 Dani (barna), catalunya, 11/04/2009 - 15:01

En las ramblas,en la noche y madrugada hay muchisima prostitucion de africanas con peluca para los extranjeros,estas no tienen documentacion,ya que en los hoteles no se les permite entrar con ellos sin papeles,la policia hace la vista gorda.