Publicitat
Societat · 25 de Juny de 2010. 11:46h.

L'alcalde admet que l'estació era "una gàbia"

"En el sentit que s'ha tancat"

L'alcalde admet que l'estació era "una gàbia"

Joan Sau

L'alcalde de Castelldefels, Joan Sau, ha recordat en una entrevista a El món a RAC1 que "l'estació no és competència municipal". Tot i això ha explicat que "a les portes de l'estació hi havia un control policial mixt entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana".
 
També ha reconegut que "no havíem fet cap demanda a Renfe en matèria de seguretat especial per la nit de Sant Joan". De la reforma de l'estació ha comentat que "una gàbia sí, en el sentit que s'ha tancat. Ara, si se li vol donar un altre significat o una altra rendibilització, ja és una altra cosa".
 
"L'accident no ha tingut lloc a la porta, sinó al començament de l'andana. No té res a veure amb les aglomeracions", com preveia la regidora d'ERC, ha indicat. "Al pas elevat hi havia un cadenat a l'inici de l'escala que impedia el pas", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Fran, Llinars, 25/06/2010 - 18:30

Totes les estacions son gabies,es prioritza el evitar q la gent es coli a la seguretat.S´evitaria possant pantalles als andens i si no volen q la gent es coli i no fer gabies q possin bitllets a preus normals i no tan abusius.

#2 Debatiente, Castelldefels, 25/06/2010 - 13:17

Per a la Sra. Cotet la definició de GÀBIA segons la Viquipèdia: Una gàbia és una capsa tancada amb parets fetes de enreixats de filferro de metall, fusta, vímet o altre material resistent, que s'utilitza per mantenir animals captius

#1 Emerit, Baix Llobregat, 25/06/2010 - 12:58

He escoltat la entrevista i esteu donant un sentit diferent a les paraules de l'alcalde. Creuar a la platja no era una urgència i la gent podia fer-ho de manera pausada. En altres dies i moments tambè es creuen malament...Cotet que vol... destacar?