Publicitat
Societat · 30 d'Agost de 2020. 11:53h.

L’alcalde de Vilafranca s'exculpa

Al·lega que “era molt difícil d’evitar” que hi hagués aglomeracions

L’alcalde de Vilafranca s'exculpa

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull (JxCat) s’ha manifestat en declaracions a RAC1 sobre les aglomeracions que es van produir durant la festa major de la localitat i ha argumentat que “era molt difícil d’evitar” perquè “hi havia gent i olor de festa major”.
 
“Vilafranca té 400 carrers. Com ho controles, això? L’activitat estava a molts carrers, amb gent, amb sons i olor de festa major... Sense aglomeracions però amb molta gent. En qualsevol moment es podia muntar un ball”, ha dit.

“Es va fer tot perquè no hi hagués aglomeracions. El problema és que la nostra festa major té una capacitat de captació de gent molt alta”, ha dit.

“Desconeixem com es va organitzar. La Festa Major de Vilafranca és una festa molt popular i, com que ens ho veiem a venir, vam suspendre gairebé tots els actes. Tot i així, és complicat. Ho rebutgem i ja hem anunciat que prendrem totes les accions legals contra els organitzadors que ho van muntar”, ha apuntat.

“No hem identificat cap responsable de la festa improvisada. Està en investigació. Qui hi hagi al darrere és una persona irresponsable. Estem molt indignats”, ha explicat, a més d’admetre que “la situació a Vilafranca és complicada. Hi ha el mercat, temporers que venen per la verema... Hi tenim de tot”.
 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Els "essencials", Girona, 31/08/2020 - 13:42

Pedro Sanchez va justificar que els polítics (and families) tinguèssin prioritat d' accès als PCR per ser essencials (?), generalment tots grans o petits es creuen essencials, pero quan hi ha un problema aleshores es justifiquen amb els milers d'assessors inclosos que la cosa era "molt difícil de resoldre - VAJA ESSENCIALS!!

#9 Pere, Blanes, 31/08/2020 - 10:44

Valore del 1 al 10 la irresponsabilidad en esta fiesta de gran parte de los vecinos y su consistorio.... Hummm, pues, a ver... ¿10?. Gracias, no tengo más preguntas.

#8 Quimet lo tronat, Arbucies, 31/08/2020 - 10:35

Pere pere pillin pillin. Molta demagogia.

#7 Ojotuerto, Calafel.tab, 30/08/2020 - 14:50

Jajajajaj jajajajajaj me río por no llorar, jajajaja. Si no fuera por el dinero que Catalunya ens roba, me reiría más. Pero el expoli fiscal a Tabarnia, el déficit fiscal con Tabarnia, para mantener a la tractorada vinatera precaria en ma d'obra. Es alucinante. No me extraña estas ceremonias nazis de grupo. Son unos fascistas de raïm. Jajajajaj j

#6 Trabajando intensamente, Chez Fangue, 30/08/2020 - 13:34

Abans la frase recurs dels polítics era "estamos trabajando intensamente", actualment s'ha simplificat i sols et diuen >"és que era molt difícil"- Doncs recollons, si ho troben tant dif ícil, que pleguin i deixin que un altre prengui les decisions que no tenen pebrots d'adoptar.