Publicitat

Vetat un acte humorístic de ‘Tabàrnia’ en un centre cívic de Barcelona

L’altra censura

Anunci de l'acte humorístic

El centre cívic de Barcelona Casa Elizalde ha anul·lat un acte humorístic de ‘Tabàrnia’ previst per al 27 de febrer que comptava amb la participació del dramaturg Pau Guix, els periodistes Ramón de España i Pablo Planas i el portaveu de ‘Tabàrnia’, Jaume Vives.

L’esdeveniment ‘El Bar de CLAC: Help Tabàrnia’, organitzat pel Centre Lliure Art i Cultura (CLAC), és un espectacle per “riure’s de les últimes ocurrències del nacionalisme català”, segons expliquen els seus organitzadors a la seva pàgina web.

El centre cívic Casa Elizalde havia d’acollir aquest acte, però -segons assegura CLAC- “els seus responsables van anul·lar la reserva només onze dies abans del mateix, just quan va sortir el cartell informatiu i van conèixer la seva implicació política”. Els responsables del centre van assegurar, afirma CLAC, que “tot era culpa d’un error humà”, sense oferir cap alternativa.

El grup de Periodistes Pi i Margall ha denunciat en un comunicat que “aquests fets impliquen un atac a la llibertat d'expressió, més quan aquestes sales són públiques i les sufraguem entre tots els ciutadans de Barcelona”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#17 Marc sanz, Bcn, 24/02/2018 - 14:29

A diferencia de la censura del PP, que lo hace a la cara. Sin subterfugios ni engaños, la censura separatista siempre engaña y alude a excusas para ejercerla. Por supuesto, estoy absolutamente en contra de la censura, pero si me dieran a la elegir, elegiria a la primera. Es mucho más fácil de combatirla porque da la cara.

#17.1 Jesús, Murcia, 25/02/2018 - 18:51

Quizás los que engañan son los que hacen reservas ocultando lo que van a hacer allí. El centro cívico no ha engañado a nadie, en cuanto han tenido conocimiento por terceros, han cancelado. A los talibaneses les está bien empleado por pasarse de listos y engañar y aplaudir la retirada de las fotos de los presos políticos de Arco.

#16 Khan, Barcelona, 24/02/2018 - 12:02

Un movito mas para Tabarnia.

#15 Manu Kopenawa, Barcelona Española y Tabarnesa, 24/02/2018 - 11:00

Esta claro que eso de la libertad de expresión para el mundo secesionista es "depende". Si un anormal canta vivas a ETA, muerte al Borbon y que destrocen y metan en un zulo a alguien, eso es libertad de expresión. Pero lo de Tabarnia que no habla de muerte, ni violencia, ni terrorismo, que es solo ironía mordaz, eso es un ataque insufrible ¡¡JA!!

#14 Rodejet, Barcelona, 24/02/2018 - 10:43

A diferència del fonamentalisme espanyol que va veure perfectament la censura repressiva contra Sierra, Valtònyk o Hàsel, la majoria d'independentisme veu igual de malament que es censurin actes delirants com el de Taverna.
2 motius, han de tenir la total llibertat per delirar, i segon, quan més es mostrin,més gent se'n riurà d'ells.

#14.1 Albert, BCN, 25/02/2018 - 00:41

Para reir solo hace falta esperar a ver cual es la proxima ocurrencia del pastelero looocoo! jajajaajajaaja

#14.2 Doctor, Barcelona, 25/02/2018 - 13:05

Rodojet, estoy muy contento contigo, el tratamiento te está haciendo efecto, tu mismo te defines con los dos motivos: en enoticies tienes toda libertad para delirar, y segundo, cuanto mas comentarios pongas mas gente se reirá de ellos. Que pases un buen domingo, y no te olvides de las 155 pastillas, una roja, amarilla y roja.

#13 Fz1972, Barcelona, 24/02/2018 - 09:49

Comprarà els drets de l'espectacle l'amant de l'art i llibertat Tatxo? Farà que es representi a l'Estadi Lluís Companys?