Publicitat
Societat · 9 d'Agost de 2018. 22:02h.

L'altra ultradreta

Arran cotinua amb les accions contra el turisme

L'altra ultradreta

L'organització juvenil Arran, vinculada la CUP, ha sostret cinc bicicletes de lloguer turístiques de l'empresa Donkey Republic per denunciar que “fan servir l'espai públic per enriquir-se” i sortejar-les entre els usuaris de twitter. Arran ha difós un vídeo a les xarxes socials on es veu com membres de l'organització juvenil de l'esquerra independentista se'n porten els vehicles. 

“Hem expropiat 5 bicicletes a Donkey Republic per denunciar que fan servir l'espai públic per enriquir-se. Les sortegem entre totes les que feu RT al tuit d'@ArranFreeBikes”, ha explicat Arran a les xarxes socials. Amb aquesta acció, l'organització vol denunciar l'ocupació de l'espai públic i que les empreses de bicicletes de lloguer turístiques ho utilitzin per “enriquir-se”. “Però hem dit prou i hem passat a l'acció”, assegura.

Arran, que ha anunciat més accions contra el model turístic a tot Catalunya les properes setmanes, ja ha dut a terme accions contra el turisme. A mitjans de juny, membre l'esquerra independentista juvenil es van encadenar al Park Güell i van penjar pancartes amb el lema “Stop mass tourism”. “Lluitar contra el model turístic és lluita de classes!”, van argumentar.

Posteriorment, a principis de juliol, Arran va llançar un pot de fum a l'interior d'un autobús turístic, una acció que va obligar al vehicle a atura-se. A més, l'organització hi van penjar una pancarta en contra de la “massificació turística”.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#34 Sergi, Sitges, 10/08/2018 - 15:05

I perquè no roben mercaderia als manters i després la sortegen?

#33 Cabirol, Girona, 10/08/2018 - 10:53

General Mola/ Arran
"Hay que sembrar el terror... hay que dejar la sensación de dominio eliminando sin escrúpulos ni vacilación a todos los que no piensen como nosotros"

#32 Cris, Barcelona , 10/08/2018 - 10:18

Han conseguido ayudados por Colau espantar el turismo de calidad en Cataluña a favor del turista de chancletas y mochilero que no gasta dinero. Eso es lo que les gusta. Cataluña está en oferta a precio de saldo para el que quiera ir.

#31 ElBarselono, TABARNIA INMORTAL, 10/08/2018 - 09:46

Normal entre estos amargados culpar de sus desgracias a cualquier gilipollez. Esta vez le ha tocado a unas bicicletas XD
Visca Tabarnia

#30 Joel de Tabàrnia, Barcelona, Tabarnia , 10/08/2018 - 09:39

És normal que el braç armat juvenil d’ultradreta (CDR-CUP-Arran) actui seguin les directrius dels seus amos convergents. El contrari seria noticiable!