Publicitat

El secretari general d'UGT prepara la sortida després de 23 anys al càrrec

L'altre Pujol

Josep Maria Álvarez, en una imatge d'arxiu

Josep Maria Álvarez, secretari general d'UGT a Catalunya, està preparant la seva marxa després de 23 anys al càrrec. Álvarez ha anunciat aquest divendres que ja "ha arribat l'hora que la UGT de Catalunya es plantegi nous lideratges".

"Porto 23 anys de secretari general, cosa que és un excés des de tots els punts de vista", ha afegit durant un esmorzar organitzat pel Fòrum Europa, en el qual també hi ha participat  el secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego.

Álvarez ha comentat que fa temps que s'està plantejant abandonar el seu càrrec i espera poder tenir un substitut després del proper congrés que se celebrarà el 24 d'abril.

De totes maneres, ha manifestat que podria seguir sempre i quan el sindicat "em necessiti". Precisament ha dit que aquest congrés arriba en un moment molt complicat donada la mala situació econòmica i social que es viu al país.

Josep Maria Álvarez, (Belmonte de Miranda, Astúries) va néixer l'any 1956. A Barcelona va començar a treballar a l'empresa Maquinista Terrestre i Marítima al 1975, any en el qual es va afiliar a la UGT. Al 1980 va ser nomenat secretari d'organització de la Federació del Metall de la UGT de Catalunya i deu anys més tard, al 1990, durant el 8è Congrés, va ser elegit secretari general del sindicat a Catalunya.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Pep, Reus, 02/03/2013 - 19:39

Si realment voleu ajudar al poble i treballadors en la crisi , marxeu ja ! son massa anys del mateix i discurs amotitzat !, deixeu pas a gent mes jove i preparada per portar la responsabilitat d´UGT ( i de CCOO; De Foment; de la Cambra...) El País necessita rejovenir-se per sortir de la crisi

#3 Xisco, Arbucies, 01/03/2013 - 19:13

En 23anys ja ha fet prou.¿On era la Federació del Metall quan les millors empresses de carroçería van fer fallida al meu poble?

#2 Baldiri, Joanet(La Selva), 01/03/2013 - 19:04

Del 1975 al1980...¿Va treballar o ja era "alliberat"?Pobret,deu estar cansat ....li cal repós sempre que i quan el sindicat no el necessiti....

#1 -emilio, a, 01/03/2013 - 15:18

Este señor tiene mucha suerte. Segun publicó ElPeriodiquín el sr Alvarez ganó en sorteo y "ante notario" una vivienda "atico-duplex" de "proteccion oficial" en un edificio construido por el sindicato que preside y en un solar de la Villa Olimpica que el Ayto de BCN regaló a su sindicato. Ahí es ná