Publicitat

Veïns contra Colau per la inseguretat

L'altre tsunamí

Diverses associacions de veïns i entitats de Barcelona s'han manifestat aquest dissabte sota el moviment “tsunami veïnal” per reclamar una ciutat “cívica i segura”. Unes mil persones, segons la Guàrdia Urbana- han marxat des de diferents barris fins arribar a la plaça de Sant Jaume, on han cridat consignes como “Colau, dimissió” o “Barcelona no funciona”.

“No hi ha altra manera que donar un toc d'atenció als responsables perquè recuperem la nostra ciutat”, asseguren les entitats, que en un comunicat demanen “una reestructuració del pla integral de seguretat”. Els veïns reclamen mesures contra la inseguretat, però avisen que no toleraran que “es facin actuacions en un barri per traslladar a un altre les misèries de la inseguretat”.

140516

El portaveu de l'autodenominat “tsunami veïnal”, Manel Martínez, han indicat que “les administracions han de tenir en compte que això no és només una cosa de la policia, sinó que també han d'intervenir els serveis socials”, així com repensar “el model de turisme o els serveis urbanístics”.

Les associacions esperen que aquesta manifestació sigui un “punt d'inflexió” i serveixi per “analitzar el perquè estem on estem”. “Són les administracions més properes les que han de treballar més intensament i de manera coordinada i urgent”, assenyalen.

spider2.jpg

Entre els assistents a la manifestació, hi havia el regidor de Ciutadans al consistori, Paco Sierra; i el president del grup municipal del PPC, Josep Bou, però ha hagut d'abandonar la concentració quan els manifestants han començat a cridar-li “polítics fora”.

Un cop finalitzada la concentració davant de l'Ajuntament, el tinent d'alcalde de Seguretat, Albert Batlle, ha rebut una delegació dels veïns perquè li lliuressin el manifest i han acordat fer una reunió de treball properament.

tsunami.jpg

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#10 Pan con tomate y jamón Ibérico, Free Tabarnia, 15/09/2019 - 12:14

Es lo que tiene el "progresismo chupi guay" llegan al poder, se suben el sueldo, (o se compran un chalet de lujo) declaran su simpatía por el separatismo, hacen un carrl bici y dicen que papeles para todos... por contra mejorar los servicios, velar por la seguridad, cumplir la ley, es cosa de fachas...

#9 pepe, andorra, 15/09/2019 - 11:49

montaje politico para hacer q este disgusto quede en nada. Si entran en el juego de las reuniones, los comunicados y las manifas es q los politicos han decidido encauzar esto hacia la nada. Reunirse con politicos a la larga, no sirve de nada, todo lo q no sea accion directa y jamas negociar nada q no sea lo solicitado con un politico. Son lo peor.

#8 xandri, Amer, 15/09/2019 - 11:13

El Tsunami a les urnes babaus !!

#8.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 15/09/2019 - 21:05

Ya, pero al menos a los que no votamos a esta gentuza que nos está hundiendo en la miseria, déjanos el beneficio de la pataleta.

#7 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 15/09/2019 - 11:05

Os acordáis de esta noticia cuando salió elegida alcaldesa?

Colau se pone a llorar
"Nos llamaron putas, zorras y guarras"

Curiosamente los asesinados no le hacen llorar

#6 Pere, Girona, Spain, 15/09/2019 - 09:59

A disfrutar de lo votat , jajajajajaja

#6.1 Cuco, Bcn exclusiva sin latrocinio, 15/09/2019 - 11:00

¿Polítics fora? Pues os foradadan de todas maneras, en cualquier tesitura, en cualquier posición.
Vuestras pertenencias en la calle, en la vivienda, comprada y pagada, comprada e hipotecada, alquilada pagando, alquilada sin pagar a la espera del lanzamiento o okupada. Y aunque en la calle no llevéis nada querran regar vuestra flor o puerta trasera.