Publicitat

Un nord-americà fa campanya per la independència via Twitter

L'amic americà

Sharif, en un moment del vídeo

Sharif, un ciutadà novaiorquès, fa campanya per la independència via Twitter i, a més, ha penjat un vídeo a la xarxa social on explica l'experiència que va viure a la manifestació de la Diada aprofitant un viatge a Europa. A més, el nord-americà dóna la seva opinió sobre la independència i afirma que "veient que n'eren tants l'Onze de Setembre, crec que poden aconseguir-ho".

En aquest sentit, diu que és "la manifestació més gran que he estat a la meva vida i era totalment pacífica". "Vaig trobar una persona que parlava anglès -explica- i li vaig demanar què passava. I em va dir que volen ser un país lliure. Així doncs resulta, i jo sense saber-ho, que Barcelona vol fotre el camp d'Espanya".

"No tenen res en contra d'Espanya. Però no en volen formar part. Volen separar-se'n. Com si fos un divorci, però amb milions de gent. Cosa que és bastant divertida perquè resulta que la ciutat que la majoria de la gent associa amb Espanya no vol ser espanyola de cap de les maneres", afegeix.

Sobre la manifestació, Sharif també posa de manifest que "quan vaig veure allò, tota aquella gent junta, pobres, classe mitja, rics, tots ells compartint un compromís, doncs em va commoure". Per tot això, s'ha compromès a penjar un vídeo cada dimarts per explicar "la lluita catalana per la independència".

Finalment, ha dit que "el 25 de novembre els catalans escolliran un nou president. I sembla que Artur Mas i el seu partit, Convergència, guanyaran. I són proindependentistes, i ja em va bé. Però després de veure tanta gent compromesa i motivada i tots a una, sembla com si es pogués fer més. Alguna cosa més. No només les elits controlant les eleccions, com passa a tots els països. No només la tria entre dolent i pitjor. Una cosa nova. Començar de nou. Un país nou i diferent del tot. Que es comencés des de zero".

Publicitat
Publicitat

82 Comentaris

Publicitat
#35 pelaez, barna, 08/11/2012 - 14:17

Me creo mas a aquella señora mayor de Murcia o de nose donde, al final las madres siempre miran lo mejor para sus hijos (como la de J.M.Serrat),sin entender nada de politica o fronteras.

Es un publireportaje para que los ilusos asocien a este morenito con Obama.

#34 ccc, bcn, 08/11/2012 - 12:44

llastima de muntatje, pq això no és per internacionalitzar el tema, és per convèncer a papanates als q pot influir la opinió només pq és americà

#33 Lali, Barcelona, 08/11/2012 - 08:44

El vídeo està fet a Espanya! L'endoll no té toma terra ni les patilles rectangular i horitzontals! A més, un wannabe actor americà mai tindria diners per fer turisme per Europa...Quin timo, això no ens ajuda gens!

#33.1 Terraxa, Terrassa, 08/11/2012 - 09:04

i tampoc és negre, és en Joel Joan maquillat.

Lo de l'endoll és ben veritat, ara, la teva segona sentència és penosa, mooooooooooolt penosa.

#33.2 Lali, Barcelona, 08/11/2012 - 09:41

Penosa? Realista...He viscut als US i la majoria d'amics no havien sortit mai del país perquè no s'ho havien pogut pagar...Només la gent de classe molt benestant (i un wannabe actor no és classe benestant, pagar el lloguer de Nova York ja li deu absorbir tots els ingressos) pot permetre's Europa.

#33.3 Terraxa, Terrassa, 08/11/2012 - 16:45

Ah!?, llavors vas viure als USA i vas fer-hi un estudi sobre la situació econòmica dels wannabe i els seus hàbits viatgers, oi?

#32 Rodrigo Martínez, Barcelona, 08/11/2012 - 02:41

Dice este señor que se ha hecho experto en sólo dos meses! Cuénteme el secreto, mire que llevo 17 años estudiando filosofía y cuanto libro se me cruza, y no veo que método posible debe existir para ser experto en tan corto tiempo, y misteriosamente, coincidiendo esta experticia con lo que piensa Mas

#31 Rodrigo Martínez, Barcelona, 08/11/2012 - 02:30

Discurso indirecto . Así se llama a lo que se repite sin reflexión alguna. No sé si se habrá pagado a este personaje, pero lo cierto es que es de una superficialidad esperpéntica su razonamiento, tal como cuando se escucha a niños hablar de lo que roba Madrid a Catalunya. Ventrilocuísmo puro y duro.

#31.1 JdB, La Selva.GI, 08/11/2012 - 12:38

mira, fixat tu, sort en tenim de personatges que ens alliberen del trauma del pensament únic.
Persevera, hi ha premi al final del carrer.