Societat · 10 de Juliol de 2012. 15:29h.

L'amor de Millet per l'art

El jutge troba gran quantitat de quadres, litografies i gravats a la seva casa de l'Ametlla

L'amor de Millet per l'art

Fèlix Millet

El TSJC ha notificat que, després dels escorcolls fets ahir a la casa de Fèlix Millet a l’Ametlla del Vallès es van requisar diversos béns entre els que es troben més de 40.000 euros en efectiu, diversa documentació o dos ordinadors portàtils.

També gran quantitat de quadres, litografies, gravats i algunes petites escultures En el registre van assistir diversos tècnics del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) que van ser els encarregats de fotografiar, inventariar i manipular tot el que fa referència a obres d’art. Aquestes obres es van traslladar al MNAC des d’on se'n farà la taxació i valoració final. La resta de material que va quedar a la casa (algunes escultures més grans) va quedar inventariat, identificat i embargat i es va anomenar dipositari el mateix Fèlix Millet.

Pel que fa a la casa Jordi Montull, es van requisar uns 10.000 euros en efectiu, diversa documentació, obres d’art. En aquest cas, es va fer un inventari de tots els objectes d’art, es van fotografiar i embargar, nomenant-ne dipositari Jordi Montull.

En no intervenir tècnics del MNAC en aquets escorcoll no es van poder manipular els objectes en el mateix moment, tot i que es preveu que en els propers dies sí que puguin desplaçar-se al domicili de Jordi Montull per tal de poder-se emportar tot allò que està embargat per poder-ho valorar.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Cartanya, bcn, 10/07/2012 - 18:43

Tres anys desprès, i trobar-te amb obres de mes o menys valor, mes 43.000 €, sona a pacta. Ningú te a casa 43.000€; i si no que tornin dintre d`un any (o un temps indefinit) a veure si tornen a trobar 43.000 €. Els advocats se les saben totes, no os creieu res del cas Millet.

#1 Joan, Bcn (Gràcia), 10/07/2012 - 16:43

El gobierno de CIU ya se encargará de que éste no cante y se eternice el juicio... Les va la vida!