Publicitat
Societat · 24 de Febrer de 2021. 10:07h.

L’ANC acusa els comerciants de “banalitzar el nazisme”

Paluzie també retreu als Mossos vulnerar drets dels manifestants

L’ANC acusa els comerciants de “banalitzar el nazisme”

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, en una entrevista a TVE, ha acusat els comerciants de Passeig de Gràcia de “banalitzar el nazisme”. “Jo no aplaudeixo que es trenquin vidres però tampoc m’agrada que els comerciants del Passeig de Gràcia diguin que van tenir la Nit dels Vidres Trencats. No banalitzem el nazisme”, ha demanat.D’altra banda, també acusa els Mossos de “vulnerar drets”. “El dispositiu de dissabte a Gran de Gràcia deixa molt que desitjar, aquell encapsul·lament. Van quedar axfisiats, conec gent que hi era i van passar molta por perquè no podien respirar”, ha explicat. “Hi ha actuacions policials que probablement estan vulnerant drets”, ha sentenciat.

Paluzie, d’altra banda, defensa fer accions des de les institucions per preparar una "declaració d'independència efectiva" i recorda que el llibre blanc de la transició nacional preveia també un camí sense negociar.

També deixa clar que “per nosaltres la millor opció és ERC, JxCat i CUP”. La líder de l’ANC creu que l’entrada de la CUP donaria més força al Govern, però veu contradiccions "molt grans" del seu programa amb ERC i JxCat.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#41 Julio, Rosas, 25/02/2021 - 01:29

Que la Paluzie está mandando a callarse la boca y tragar a los comerciantes afectados,en otras palabras...Esto va a acabar mal,muy mal. Sigan dando alas a los violentos; cuando haya muertos que lamentar , ustedes serán responsables de ello.

#40 pepe, andorra, 24/02/2021 - 20:36

entiendo, si tu llamas facha a los fachas de la ANC, entonces banalizas lo q ellos digan desde su atalaya de superioridad moral, pero si son ellos los q te llaman facha o algo peor, entonces eso es libertad de expresión y esta justificadísimo. Q los fachas de la ANC saquen argumentos tan cutres para justificarse, es algo digno de su intelecto.

#39 Marti, Palafrugell, 24/02/2021 - 20:09

Una tonta activa. La pitxor combinació possible.

#38 Jesus, Vigatell, 24/02/2021 - 19:41

banalitzar diu els qui bananalitzen fins i tot els plàtans groguencs!

#37 M Pilar, Barcelona, 24/02/2021 - 16:31

Y a nosotros que nos importa lo que te guste a tí! Recuerda que en Cataluña se ha votado para tener un gobierno de izquierdas no independentista!!