Publicitat

Afirma que es presentarà a les eleccions si no "feu la independència"

L'ANC amenaça

La presidenta del Parlament, Dolors Feliu, ha realitzat durant la manifestació de la Diada un encès discurs en què ha amenaçat el Govern amb impulsar una llista cívica en cas de no dur a terme la independència de Catalunya.Feliu, que ha elevat fins a 700.000 el nombre de persones que han participat a la manifestació convocada per la seva organització, ha remarcat que “si aquest Parlament i aquest Govern es posen d'esquena hi ha prou gruix de gent en aquest país per fer la independència”.Després d'aquestes paraules han aparegut els crits de "Govern dimissió" que han acabat d'animar Feliu: "o feu la independència o convoqueu eleccions", ha sentenciat. "Depèn de nosaltres aconseguir-ho", ha insistit. "No més indecisions, no més captius", ha proclamat.

Feliu ha manifestat que, a diferència del Govern, “nosaltres sí que estem determinats”. També ha apel·lat diverses vegades al referèndum del 2017 i ha animat la gent a cridar "1 d'octubre, ni oblit ni perdó".

Igualment ha retret a Europa que permetés l'actuació policial de l'1 d'octubre esmentat. "Digue'ns Europa, mereixem que ens peguin? No penses fer res, Europa?", ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 bejota, bcn, 15/09/2022 - 12:22

EN LAS AUTONICAS DEL 2021 CON POLITICOS EN LA CARCEL Y HUIDOS , EL SEPARATISMO OPTUVO EL 26% DEL CENSO.

"ROMA NO PAGA A TRAIDORES".
N.B. A LOS INVERSORES Y MULTINACIONALES , NO LES VA A HACER NINGUNA GRACIA. MUCHAS FELIU Y RAHOLA...MALAMENT.

#19 Barcelonés, los secesionistas odiáis CAT, 12/09/2022 - 19:57

a ver, nazis, yo tampoco olvido lo que pasó el 1 de octubre cuando intentásteis destruir la democracia, ni mucho menos los hechos del 6 y 7 de septiembre cuando además de los primero queríais robar nuestros derechos civiles, ni tampoco olvido el dinero público que robais para vuestros chanchullos ni las agresiones a niños ni...

#18 Barcelonés, los secesionistas odiáis CAT, 12/09/2022 - 19:53

de ilusión también se vive, y en Cataluña sin dar a un palo al agua

#16 pepe, Andorra, 12/09/2022 - 11:51

No hay hue.vos ni ova.rios para hacerlo. Venga, menos boca y mas hacer.
Y por lo de las firmas, tranquilos, q eso solo se usa para evitar q los pringaos os fastidien el chiringuito este q os habeis montado engañando a las personas con q esto es una democracia y hay libertad, cuando no hay ni una cosa ni la otra.

#15 Rights of populations, Chez Fangue, 12/09/2022 - 11:07

From lost to the river. apa som-hi!