Publicitat
Societat · 10 de Juliol de 2014. 17:56h.

L'ANC apel·la a Obama

També a Angela Merkel, François Hollande, David Cameron i Ban Ki Moon, entre d'altres

L'ANC apel·la a Obama

Imatge del cartell amb la cara d'Obama

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest dijous 10 de juliol la campanya d’actes previstos per a aquests dos mesos previs a la Diada de l’Onze de Setembre 2014.

En aquest sentit, i tal com ha explicat Núria Vinyals, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, a partir d’aquest dissabte 12 de juliol i durant cada cap de setmana, l’Assemblea Nacional Catalana organitzarà grans actes regionals en què es desplegarà un gran mural interpel·lant cadascun a un líder polític que serà clau a l’hora del reconeixement internacional de la causa catalana per tal d’aconseguir ressò mundial i informar-los que els catalans votarem el 9N. El primer mural estarà dirigit al presidents dels Estats Units, Barack Obama i es desplegarà a Badalona.

En total es realitzaran 10 grans murals, un per cada líder mundial interpel·lat, i tindran unes dimensions de 15x30 metres cadascun d’ells. Barack Obama, Jean Claude Juncker, Martin Schulz, Angela Merkel, François Hollande, David Cameron, Matteo Renzi, Ban Ki Moon, Dilma Rousseff, Francesc I i Fredik Reinfeldt són els líders mundials a qui s’enviarà aquest missatge de democràcia i llibertat. El cost només dels murals, segons han explicat en roda de prems, serà d’uns 27.000 euros.

A més dels murals que enviaran aquest missatge als principals líders mundials, el membre del Secretariat de l’ANC Ignasi Termes ha explicat que enguany, com també ja s’ha fet el 2012 i 2013 amb la Marxa cap a la independència i la Via Catalana; les Assemblees Territorials i Exteriors de l’ANC duran a terme múltiples mobilitzacions amb forma de V en les diferents poblacions d’arreu de Catalunya i del món.

Imatge de la presentació

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#50 Papaluna, Barcelona, 13/07/2014 - 10:53

Gran deslleialtat i alta traïció la de l'ANC, monitoritzada per ERC (en mans de la maçoneria, sempre al darrera de processos diluents i independentistes contra nacions fortes, per a fer-les febles i poder controlar-les via govern mundial). Quin fàstic anar pidolant pel món com a desgraciats paries.

#49 BEJOTA, BCN, 12/07/2014 - 12:49

Desafío de Cataluña .

Juncker frena a ERC: «Uno no se convierte en miembro de UE enviando una carta» .

El futuro presidente de la Comisión Europea se niega a «alimentar» del debate catalán en las instituciones comunitarias.

#49.1 BEJOTA, BCN, 14/07/2014 - 17:40

OBAMA JA TÉ PROU AMB LES DEMANDES DE'LS TEXANS A QUI A RECORDAT QUE LA CONSTITUCIÓ NO PERMET REFERENDUMS.

#48 Gérard, Perpignan, 12/07/2014 - 09:26

Obama está con los unionista, como la respuesta que él mismo dio a los independentistas del sur de USA: la constitución no contempla el derecho a marcharse.
Gracias presidente por proteger la integridad territorial de su país y de los otros países democráticos como el suyo.

#47 Pan con tomate y jamón , Ultramort d´Empordá , 11/07/2014 - 18:36


President Tarradellas no li fan cas, per fer el ridícul i emportar-se els diners, aquesta gent no es posa límits.

#46 Kropotkin, Vic, 11/07/2014 - 18:32

-Dentro dela constitución caben todas las maneras de sentirse español

-Ya, pero es que yo no me siento español.

-Catalán, tu a callar y a pagar!

jua, jua...mejor hundidos

#46.1 Kropotkin, Vic, 11/07/2014 - 20:52

-Dentro del Estatut caben todas las maneras de sentirse catalán

-Ya, pero es que yo no me siento catalán.

-Charnego, tú a callar y a pagar!

jua, jua...mejor hundidos