Publicitat
Societat · 7 d'Agost de 2017. 13:47h.

L'ANC aprofita les cues del Prat per fer campanya pel sí

"Si perds l'avió a Barcelona és perquè algú de Madrid t'ha de solucionar el problema"

L'ANC aprofita les cues del Prat per fer campanya pel sí

Voluntaris de l'ANC, al Prat

Voluntaris de l'ANC s'han desplaçat a l'aeroport del Prat per fer campanya pel sí i han repartit pamflets per denunciar que "Eulen gestiona 27 aeroports, però només fa vaga a Barcelona. És l'empresa 'amiga' de Madrid a qui Aena subcontracta la seguretat de l'aeroport, i que ofereix unes condicions pèssimes al seu personal".

"Aena -afegeix- gestiona malament i de manera opaca l'aeroport del Prat. Si perds el temps i l'avió a Barcelona és perquè algú de Madrid t'ha de solucionar el problema: Espanya és l'únic país del món on un ministeri gestiona 46 aeroports de manera centralitzada". "L'1 d'octubre votarem Sí per gestionar millor les nostres infraestructures", conclou.

El secretari nacional de l'ANC, Enric Blanes, ha explicat que "hem fet una acció informativa" per denunciar que "la ciutadania catalana i les empreses turístiques del país es veuen discriminades per aquesta gestió centralitzada del Govern espanyol", que, segons ha dit, "no mereix governar-nos". L'acció ha acabat amb crits de "votarem", "no més cues" i "independència".

cues.jpg

47 Comentaris

Publicitat
#40 Pere, Girona,Spain, 08/08/2017 - 14:51

Han baixat del poble i es la primera vegada que veuen un aeroport.

Estan molt excitats.

#39 Galba, Bcn, 08/08/2017 - 10:59

Si Rodalies peta es culpa de Madrid. Si no lligues mes es culpa de Madrid. Si ets tan baixet es culpa de Madrid...

#38 Tirant, Begur, 08/08/2017 - 08:55

Aquesta gent no té autocrítica, tot es culpa de l' Estat innombrable, amb aquests pilars us imagineu els valors de la societat de la República dels Somnis, sense autocrítica, victimisme, unidireccional, unipensament, fanatisme i intolerància al diferent....i els radicals que han posat al poder ja no els podràn treure, la part tolerant està fotud

#37 Funcional, bcn, 08/08/2017 - 07:34

Pobre gente, toda su vida odiando ha de ser terrible. Les compadezco.

#35 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 08/08/2017 - 00:26

"Eulen tambien gestiona la seguridad de los aeropuertos de la Generalitat
El Govern paga a la multinacional, a la que tilda de "estructura de España", mas de 1,5 millones por los filtros de pasajeros de Lleida-Alguaire y Andorra-La Seu"

Cronica Global 8-8-2017


Visca Catalunya