Publicitat
Societat · 21 de Juliol de 2015. 11:49h.

L’ANC assegura que la Diada “no serà un acte electoral”

Jordi Sánchez demana que tothom vagi de blanc a la Meridiana perquè “són els valors del nou país”

L’ANC assegura que la Diada “no serà un acte electoral”

Sánchez

El president de l’ANC, Jordi Sánchez, en declaracions a El món a RAC1, ha assegurat que malgrat que l’Onze de Setembre coincideix amb l’inici de la campanya electoral, la manifestació de la Meridiana serà un acte obert a tothom. “La Diada no serà un acte electoral de ningú”, ha dit.
 
“Voldríem que els partits no tinguessin actes de campanya aquella tarda. Serà complicat però, ¿quantes coses complicades no ha aconseguit l’Assemblea?”, ha preguntat. També ha recordat que l’ANC donarà suport a totes aquelles formacions que el 27-S estiguin a favor de la independència.

“Tindrem un posicionament clar i un compromís amb totes les formacions que assumeixin el full de ruta i el compromís per la independència. Estem oberts a sumar i a teixir entre diverses candidatures”, ha explicat. “Del que es tracta és de recuperar l’esperit del 9-N, de tornar-ho a fer el 27-S amb urnes de vidre”, ha recordat.

“Com a entitat, no hem signat ni signarem el programa de Junts pel Sí”, ha revelat, tot i matisar que hi donen suport, però aclareix que la redacció del programa no pertoca a l’Assemblea perquè no es presenta a les eleccions. També ha avançat que aquest any, per la Diada, les samarretes seran de color blanc, perquè, segons Sànchez, el blanc “dóna esperança, perquè tot es pot escriure, tot és possible, i són els valors centrals per la confecció del nou país”.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#23 Martín Martínez Mart, BCN, 22/07/2015 - 12:58

Escolteu!.. Si vosaltres, els de la LLista!..

Amb ella us carregueu moltes coses!..

#22 Neferu, Barcelona, 22/07/2015 - 09:32

Cuando a través de los medios audio visuales ponen tanto énfasis en que no será un acto electoral....es que sí lo será. Hey, que ya os hemos cogido el tranquillo: que cuando decís que no, es que sí y, cuando decís que sí, es que no.

#21 Jep, Gava, 22/07/2015 - 01:23

No, no, que va!!!! La Forcadell va a la llista i no ho sera! Paraula de Jordi Ssnchez. I els eslogans seran algo aixi com "Visca la tonica Schweppes" oi? Quanta veritat hi ha a l'ANC. Sou un encant! M'ajupo mes encara?

#19 Metamorfosis, Bcn, 21/07/2015 - 16:33

Aquesta gent reeixiràn a convertir una manifestació com la de l'11 de Setembre en una xarlotada. Ja han disfressat la senyera de símbol Castrista, sembla que no en tenen mai prou.

#18 Jordi, Zaragoza, 21/07/2015 - 15:25

"La Diada no serà un acte electoral de ningú." Veo que el sr. Jordi Sánchez sigue teniendo una pésima opinión sobre la inteligencia de los catalanes. Se olvida que no todos son independentistas.