Publicitat
Societat · 11 d'Agost de 2015. 10:33h.

L'ANC assegura que la Diada "serà de tothom"

Jordi Sànchez afirma que "la Meridiana no serà un espai de conflicte electoral"

L'ANC assegura que la Diada "serà de tothom"

Jordi Sánchez, amb Carme Forcadell i Liz Castro

El president de l' ANC, Jordi Sànchez, ha assegura que la Via Lliure de la Meridiana, que se celebrarà per la Diada de l'Onze de Setembre, "no serà un espai de conflicte electoral”. “La Diada serà de tothom”, ha sentenciat.

Sánchez, en una entrevista a El món a Rac-1, ha insistit que "tots els independentistes i demòcrates sabem que no pot ser un espai de disputes, independentment d'allò que votem". “Volem representar la imatge d'un sol poble”, ha reblat.

El líder de l’Assemblea ha manifestat que "Catalunya és una societat plural” y ha reconegut que “a la Meridiana no hi haurà totes les sensibilitats”. "A la Diada a la Meridiana hi haurà aquelles que volen un país propi i evolucionat”, ha afegit.

També ha afirmat que  el ritme d'inscripcions és "enormement positiu", comparant les xifres amb el mateix període de l'any passat. "Hem superat la barrera dels 120.000 subscrits ja fa dies", ha assegurat Sànchez, que ha subratllat que "la fotografia de la Meridiana plena de gom a gom és molt important" per engegar el procés que s'ha d'iniciar després del 27-S.

Finalment, Sànchez ha explicat que comunicaran i coordinaran la manifestació "amb els cossos de seguretat", alhora que s'ha mostrat convençut que la Junta Electoral permetrà la mobilització "sense cap puntualització".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 Neferu, Barcelona, 12/08/2015 - 10:44

Sra. la Diada será de tothom que se sienta independentista e identificado con Artur Mas.
No cuesta tanto hablar con propiedad pero, lo entiendo, es la falta de costumbre de hablar con la verdad por delante.

#22 Protágoras, BCN.España, 11/08/2015 - 20:19

El nacionalismo siempre ha concitado el apoyo de las masas. Es mas fácil exaltar los bajos instintos y echar la culpa a los demás que buscar soluciones afrontar nuestras propias responsabilidades.
La casta nacionalista para cada problema encuentra un culpable nuca una solución..

#21 Barcelona, Barcelona, 11/08/2015 - 18:21

Jajaja A qui més volen enganyar?

#20 Ccc, Bcn, 11/08/2015 - 17:24

Ells tenen clar qui es tothom, que els catalans nomes son ells, la resta som extrangers per a ells.

#19 xavi, badalona, 11/08/2015 - 17:06

A veure si ho he entés : Catalunya és una societat plural a ón hi ha un sol poble que són els independentistes que a la vegada són tothom