Publicitat
Societat · 21 de Juliol de 2015. 13:46h.

L'ANC convida Colau i Iglesias a participar a la "mani" de la Diada

Jordi Sánchez diu que és un acte per aquells que "creuen en el valor de la democràcia”

L'ANC convida Colau i Iglesias a participar a la "mani" de la Diada

Imatge de l'acte

El president de l'ANC, Jordi Sanchez, durant l'acte de presentació de la manifestació del 11-S a la Meridiana organitzat per les entitats sobiranistes, ha convidat Ada Colau i Pablo Iglesias a assistir-hi. "No hi ha excuses per no participar, tothom esta convidat a participar”, ha afirmat.
 
Sánchez, en un clar missatge a Colau, ha afirmat que “no serà un acte de campanya electoral. Tothom s'ha de sentir interpel·lat si creu en el valor de la democràcia i del dret a decidir, en la construcció d'un nou país, en la creació d'un nou procés constituent. Tothom es podrà sentir còmode, no nomes Ada Colau”.
 
També ha manifestat que ”estem absolutament convençuts que oferirem la imatge al món d'unitat que aquest país necessita, per seguir avançant com ho vam fer a la Vía catalana, la V i el 9N”. En l'acte de la Meridiana es preveu omplir els 5km de la seva extensió i Sánchez ha dit en aquest sentit que "estem segurs que superarem la participació del any passat”.
 
El tret de sortida avui per a la inscripció l'han donat algunes personalitats com Lluís Llach, Sílvia Bel, Albert Sánchez Piñol, Mònica Green, Màrius Serra, Joel Joan, Joan Dausà, Dani de la Orden, Pare Manel o Issona Passola.
 

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 xavi, Badalona, 21/07/2015 - 19:02

Els que pretenen declarar una DUI només amb majoria d'escons en unes eleccions on no tots els vots valen igual són qualsevol cosa menys demòcrates.

#13.1 Tens raó, Girona, 22/07/2015 - 00:09

No deu ser que no sàpiguen que un plebiscit es basa en un home/un vot, el que passa és que tenen un rostre de ciment armat i d'altra banda la parroquia s'ho empassa tot.

#12 Calimero, Barcelona , 21/07/2015 - 18:43

Estaría bien averiguar quien tiene el chollo de las camisetas... Cada "fecha histórica " un nuevo modelo para q los borregos paguen 10 €...

#10 Pepón, Bcn (España), 21/07/2015 - 17:49

Los que politizan el deporte y coaccionan a sus representantes para que firmen estúpidos manifiestos tampoco pueden ir por la vida de demócratas, Sr. Sánchez. Tanto hablar de Franco y el Madrid y habéis acabado haciendo lo mismito.

#9 Pepón, Bcn (España), 21/07/2015 - 17:46

Los que reparten carnets de buenos y malos catalanes, los que señalan a los votantes de C's o PP como no catalanes, esos, precisamente esos son los que menos lecciones de democracia pueden dar, Sr. Sánchez.

#8 Pepón, Bcn (España), 21/07/2015 - 17:44

Es un acte per aquells que "creuen en el valor de la democràcia?. Falso. Es un acto para independentistas, entre los que habrá demócratas y auténticos fascistas. Recuerdo las imágines de la Carmeta en Lleida riñendo a sus forcos porque no dejaban hablar al Ros al considarlo poco afecto a la causa.