Publicitat
Societat · 23 de Juliol de 2016. 12:38h.

L’ANC creu que Espanya ‘mata’

Converteixen la Plaça Major de Vic en un 'cementiri' per denunciar “els greuges de l’Estat”

L’ANC creu que Espanya ‘mata’

Imatge de la plaça de Vic

L’Assemblea Nacional Catalana, ha donat el tret de sortida a la Campanya d’Estiu a la Plaça Major de Vic, la prèvia de l’11S, que es desplegarà les properes setmanes.

L’organització ha cobert la Plaça Major de la ciutat de creus grogues per denunciar que “davant un Estat que es mostra insensible amb el patiment dels seus ciutadans i que destrossa el seu sistema sanitari, només ens queda poder construir entre tots un futur millor per a nosaltres, els nostres fills i els nostres néts”.

L’acció d’aquesta tarda s’emmarca dins una jornada que ha començat a primera hora del matí amb el repartiment de 100.000 flyers als centres d’atenció primària i hospitals de tot el territori, recuperant el “les hemos destrozado el sistema sanitario”.

Es tracta de la primera i seran diverses les accions que es duran a terme aquest estiu als carrers i les platges de Catalunya “per denunciar els greuges de l’Estat”.

“Després de la nova victòria del PP a les eleccions del 26J, la consecució de la República Catalana és l'única manera d'assolir els canvis necessaris per garantir el la protecció social i el benestar dels catalans -independentistes o no independentistes- així com de garantir un entorn propici per al progrés de l’economia i les empreses del país”, indiquen.

Sota el lema “Activa’t per la República Catalana”, pobresa energètica, crisi dels refugiats, dèficit de sobirania, seran altres temes que tractarà la campanya a través d’accions de teatre i art al carrer, “amb l’objectiu d’augmentar la majoria social favorable a la independència, alhora que es pretén internacionalitzar el procés arribant als turistes de les platges de la costa catalana".

Publicitat
Publicitat

178 Comentaris

Publicitat
#88 Eduardo González Palomar, Manlleu, 26/07/2016 - 19:16

Según el delirante parecer de la casta en Cataluña? el despilfarro independentista no merma la sanidad pública.

#87 Alberto, Naciovergonya, 25/07/2016 - 20:21

Sí, ya sabemos que en Cataluña abundan los fantasmas. Pero lo que los ha matado es el lavado de cerebro de 35 años de un sistema educativo expresamente diseñado para eso. Y algunos aprovechan el vacio para intentar llenarlo de basura(seamos elegantes) Que un ayuntamiento se preste a esto, qué pena.

#86 Albert escarré Puig, barcelona, 25/07/2016 - 20:08

#86

cuando uno no sabe gobernar se inventa gilipolleces. si al que pinta se le llama pintor al que inventa gilipolleces...Con el presidente que tiene la ANC, ya nada me extraña

#85 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 25/07/2016 - 13:15

No son mes. Nomes criden mes.
Nomes cal esperar i veurels ofegarse en la seva propia bilis.

Pero no s´ha d´oblidar mai que aquesta organitzacio feixista no es mes que un entramat creat i finançat exclusivament desde la plaça de Sant Jaume.
Les Sturmabteilung ja van ser utilitzades per un altre reg

#85.1 Ves per on, Bcn, 25/07/2016 - 15:51

Ai caram!! un deixeble del Rajoy ! Seure, llegir el Marca i esperar que els hi passi.
Molt bé. Nosaltres a lo nostre.

#85.2 pepe., andorra, 25/07/2016 - 21:50

q sabras tu vespero, lo q es un discipulo de rajao, y mas cuando es el el q ha financiado estos ultimos años el agujero de la chene a cuenta de los impuestos de todos los españoles, mira lo q le ha regalado en el fla, anda y esta bien q vayais a lo vuestro, pero a ver si lo pagáis de vuestro bolsill

#84 Gregari, VNG, 25/07/2016 - 09:38

Primer la Forcadell va senyalar l'enemic: "Tenim que tenir molt clar que el nostre enemic es l'estat espanyol". Ara ja diuen que ens estan matant. El pas següent del procés es tenir gent disposada a la guerra.

#84.1 CAP A ON? DIRECTES AL ......., Barcelona, 25/07/2016 - 10:37

I quand vinguin els PLORS que?

Si la solucio de Catalunya ha de ser
fronteres, enemic, mort, conflicte ....
vol dir que ANEM MOLT MOLT MALAMENT