Publicitat
Societat · 4 de Setembre de 2019. 10:08h.

L'ANC els deixa sols

No fa acte de presència en el judici contra els regidors de Badalona que van obrir el 12-O del 2016

L'ANC els deixa sols

Sis regidors de l'Ajuntament de Badalona han acudit avui a la Ciutat de la Justícia per ser jutjats de desobediència greu per obrir les dependències municipals durant el dia de la Hispanitat de 2016. Han rebut el suport de diputats i regidors d'ERC i del vicepresident d'Òmnium, però no de cap membre destacat de l'ANC.

Els fets van succeir a Badalona l'any 2016. Segons fiscalia, un dels encausats, en la seva condició de regidor de l'Ajuntament de Badalona, va dictar una resolució administrativa aprovant els calendaris corresponents a l'any 2016 en el que s'establia que els treballadors de l'Ajuntament, opcionalment, podien anar a treballar el 12 d'octubre a canvi de triar un altre dia per fer festa.

Els regidors són (Oriol Lladó i Agnès Roger (ERC), José Téllez, Eulàlia Sabater, Fàtima Taleb i Francesc Duran (Guanyem Badalona en Comú).  L'Advocacia de l'Estat va presentar un recurs contenciós administratiu per a suspendre l'execució de la resolució i un jutjat contenciós el va estimar. La resolució va ser notificada als encausats.

Malgrat això, el 12 d'octubre, van entrar a l'Ajuntament desobeint l'ordre judicial. Téllez, que era tercer tinent d'alcalde, va estripar davant les càmeres l'auto judicial que impedia treballar els funcionaris amb motiu del dia de la Hispanitat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 04/09/2019 - 23:13

"Los concelajes de Badalona alegan que el Ayuntamiento no abrio el 12-O. Los seis ediles han manifestado ante el juez que se trataba de un acto político de reivindicación"

cronicaglobal.com 4-9-2019

La sectorial badalonina de l´irreductible Tsunami Democratic-Yonohesidoseñorjuez escalfant motors per donar el cop definitiu a l´estat represor

#5 Joe, Tarragona, 04/09/2019 - 18:07

saludos cordiales:
Lo primero agradecer su sentido periodistico,aire fresco entre la decadencia servilista del presente,lo segundo,expresar el hastío ante el mediocre infantilismo gobernante.
La vergüenza ajena que produce ver partir la cultura catalana,substiuida Por la ridiculez reinante,hace que la pena aflore en las mentes más sensibles.
Basta

#4 M. Segasles, Vilanova i la Geltrú, 04/09/2019 - 15:51

2/2. Lo precede uno más que nada por si no lo ponéis.
Sigue: ==>Todo lo contrario.
Actos presuntos o presuntos actos, dan alas a la gente que se salta el ordenamiento jurídico, a la torera o a la correbouera.
Por fi, ves a Barna, que acabarás de hundir a Inma (con lo otro que sigue a la ciudadanía) pero lo quieren así y el PSC la ayuda.

#3 M. Segasles, Vilanova i la Geltrú, 04/09/2019 - 15:50

Se nota, vaya es lo que pienso, espero que lo pongáis, que el Sr. José Téllez tiene dinero o lo conseguirá con un crowfounding. Os digo que igual no lo ponéis, porque es pone todo él o el hecho que hizo.
Vale que incumpla pero romper la interlocutoria presuntamente (me refiero al documento que rompió) era similar a un acto de lluvia no incolora

#2 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 04/09/2019 - 11:42

Es comprensible. Los del Frente Popular de Judea no se hablan con los del Frente Judaico Popular.

DISIDENTES, DISIDENTES !!!!!!

Que "penica" me dan !!! jajajajajja