Societat · 19 d'Abril de 2017. 13:57h.

L'ANC encara s'ho creu

Jordi Sánchez afirma que "ningú dubta que el referèndum es durà a terme"

L'ANC encara s'ho creu

Jordi Sànchez, amb

L'Assemblea Nacional Catalana engegarà una campanya pel Sí al referèndum per Sant Jordi. El president de l'entitat, Jordi Sànchez, ha explicat que "comencem la campanya poques setmanes abans que es conegui la data i la pregunta" i ha afegit que "estem convençuts que en aquests moments ningú dubta que el referèndum es durà a terme".

La campanya portarà el 'Sí' gegant per tot el territori, però també es vendran samarretes i domassos amb aquest missatge que, segons ha explicat Sànchez, "és un missatge en positiu". "El sí enorme estampat en milers de banderoles i samarretes serà un missatge clar, inequívoc i simple del país", ha insistit.

El president de l'ANC ha dit que el "referèndum que és volgut per un 80% del país, hagin votat el que hagin votat". "També els votants i electors del PP creuen amb el sentit comú que té la majoria del país, creuen que el referèndum és la manera més raonable, més cívica de culminar aquests anys intensos a favor del dret a l'autodeterminació", ha destacat.

L'Assemblea no amaga que la campanya també és una "exigència al Parlament i al Govern perquè acabin la feina". "Les institucions tindran el suport de la ciutadania, fins a implementar el resultat", ha conclòs Sànchez, que ha advertit que "ningú té excuses per intentar convèncer que el referèndum no és la solució".

Finalment, ha remarcat "no hi ha cap motiu per dubtar que el Govern de Catalunya està compromès, des del president fins a l'últim conseller, en convocar, celebrar i organitzar el referèndum".

29 Comentaris

Publicitat
#28 Natx, Sant Carles, 21/04/2017 - 15:22

Es pot ser més dur de mollera?Apart de vendre camisetes a inocents, és que no sabeu que en el referèndum que voleu fer i no fareu, només votarieu vosaltres?Si es un referèndum ilegal, qui ha d'anar que no estigui d'acord amb vosaltres? A fer-vos el joc?. Us podeu estalviar la campanya que si es fes aquest pseudoreferendum sortiria elsidecalle

#27 Natxo, Sant Carles, 21/04/2017 - 15:12

Tots a un lloc a una hora determinada amb una camiseta (que us venem nosaltres) i agafadets de la mà.I si cal fins i tot cantarem que som gent molt ben avinguda.Per la llibertat i la democràcia.Contra tots els franquistes, feixistes i antidemòcrates, que són tots menys nosaltres.
Si us plau prou aborregament al personal.Prou ridicult Catalunya!!

#26 Xexo, Premia, 20/04/2017 - 14:19

No saques la camiseta que la copiaran los chinos i os fastidiaran el negocio cansinos

#25 Ornet, Cerdanyola del Vallès, 19/04/2017 - 22:49

Como reza esa canción "que se mueran los feos" pues aquí se podría añadir "que trabajen los tontos" que nosotros fem calaix, rememen les cireres i tallen el bacallà y lo que se tercie, pero ir a currar un montón de horas por poco salario los demás, nosotros vivimos del Prucés mientras dure y

#24 Ornet, Cerdanyola del Vallès, 19/04/2017 - 22:48

El cash no es el hash pero no hay hash sin cash, excepto que a) lo mangues b) autoconsumo c) te inviten d) lo encuentres. ¿A qué viene esta broma drogada macabra? La venda de samarretes i domassos. Ponédmelo trons, que siempre vais con los del otro lado (no al otro lado del silencio que es muy diferen