Publicitat
Societat · 1 de Juny de 2013. 15:07h.

L'ANC fa una crida a no insultar-se

L'entitat demana que "desapareguin els insults i injúries a les persones" en les comunicacions entre associats

L'ANC fa una crida a no insultar-se

Carme Forcadell, en un acte de l'ANC

El comitè permanent de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha enviat una comunicació als seus associats on amenaça amb aplicar els estatuts i reglaments de règim intern vigents davant comportaments poc adequats en les comunicacions internes.

Segons el document que ha penjat al seu facebook Alfons López Tena, "l’ANC vol posar de manifest la necessitat de mantenir un comportament adequat en les comunicacions entre els membres de l’ANC".


"Cal que desapareguin de les comunicacions internes i externes dels membres de l’ANC (escrites i orals, facebook, twitter, e-mails, cartes etc.) els insults i injúries a les persones", ha assenyalat al comunicat.

L'associació dirigida per Carme Forcadell ha reclamat que "qualsevol crítica que es vulgui fer ha de ser raonada i transmesa als organismes corresponents i sempre en els termes de la màxima correcció i respecte envers els altres membres de l’ANC".

Segons han remarcat, "els escrits han de ser assumits i raonats, no poden ser anònims ni han de moure al gregarisme i la rancúnia".

En aquest sentit, "advertim que aquests comportaments són susceptibles de sanció segons els Estatuts i el Reglament de Règim Intern vigents, i seran tinguts en compte com a matèria de possible denúncia, i en aquest sentit poden ser objecte de dossier per a ser traslladat al Secretariat Nacional entrant".

També han reblat que "aquesta mena d’accions de deslleialtat envers l’ANC i envers els seus òrgans representatius fan dubtar de la idoneïtat dels membres que les practiquen i són susceptibles de ser considerades com a sancionables en la mesura que, per la seva continuïtat, quedi establert que perjudiquen la bona marxa de l’ANC".

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#29 Walzer, BCN, 03/06/2013 - 18:22

No hi estic d'acord! Deixem que la gent s'insulti, que animi una mica aquesta actualitat política tan cansina i reiterativa. No ens treieu els pocs moments bons que ens fan riure, si us plau! Animeu al Tena a que parli cada dia, doneu a la Forcadell una vareta perquè mantingui l'ordre a l'aula...

#28 BEJOTA, bcn, 03/06/2013 - 16:50

Una consulta seria d'una inutilitat pràctica palesa
Tota mena d'enquestes contra l'independentisme

La possibilitat, que sempre ha estat només teòrica, d'un procés d?independència de Catalunya està caient amb força en els diversos fronts, segons indiquen enquestes diverses, efectuad'#27 ambaixadorCAT, Figueres, 03/06/2013 - 11:04

Totalment d'acord amb les declaracions de la Carme. No ens hem de posar al nivell dels espanyolistes, encara que a vegades és molt difícil. Hem d'ignorar les seves provocacions i seguir caminant cap a l'estat propi.
Visca Catalunya lliure!

#26 josepxicot, Barcelona, 02/06/2013 - 19:46

Que comencin els separatistes a no insultar a aque
lls que no combregen amb les seves dèries i els
hi engalten...FATXES.,l´odi es generat pels enemigs
d´Espanya,no ha inrevès,massa educats sòm,però
tot tè un límit,el peix gros es menja el petit.

#26.1 ambaixadorCAT, Figueres, 03/06/2013 - 10:59

En què et bases per afirmar tal cosa?
Els independentistes portem anys i panys aguantant les provocacions d'espanya, cedint, moderant el diàleg, i quan comencem a dir les coses pel seu nom se'ns titlla de feixistes.. en fi.

#25 BEJOTA, BCN, 02/06/2013 - 18:19

El presidente del Consejo Europeo, Herman Van Rompuy, ha lanzado un mensaje a las autoridades escocesas, catalanas y flamencas que propugnan celebrar un referéndum sobre su independencia, señalando que "nadie obtendrá nada del separatismo".


#25.1 ambaixadorCAT, Figueres, 03/06/2013 - 11:01

bejota ja canses... Herman VAn Rompuy es referia a que el pes dels estats en un mon globalitzat és cada cop més petit de manera que la independència per si sola no és suficient (però absolutament necessària en el cas de Catalunya).