Publicitat
Societat · 23 d'Agost de 2019. 09:40h.

L'ANC farà una fira d'empreses només independentistes

Pimec es mostra "totalment en contra de qualsevol acció de boicot"

L'ANC farà una fira d'empreses només independentistes

L'ANC organitzarà per la Diada una fira de "consum estratègic" al Pla de Palau, on oferirà informació sobre empreses de subministrament pròximes al ciutadà i canvis de contractes. També permetrà fer un test interactiu per saber si s'és un consumidor estratègic que potencia el compromís de consumidors i empreses amb l'economia catalana sense ingerències polítiques.

Paluzie va explicar en la presentació de la campanya Consum Estratègic que aquesta iniciativa demana als ciutadans que gastin només en empreses "que respectin allò que decideix el Parlament". "És una campanya de no violència, en concret de no-cooperació. Com a consumidors, podem afeblir els poders econòmics de l'Estat que han estat hostils amb les majories democràtiques d'aquest país", va dir.

Pimec ha rebutjat aquesta fira en un comunicat i s'ha mostrat "totalment en contra de qualsevol acció de boicot o de discriminació que pugui perjudicar i confrontar les empreses i aquestes amb els consumidors".

La patronal la considera que "no es pot posar en perill el negoci de les empreses per qüestions estrictament polítiques" i rebutja "qualsevol maniobra que pugui tenir conseqüències negatives sobre l'economia".

Finalment, l'entitat reivindica que "no és la primera vegada que s'oposa a una mesura de boicot" i recorda que aquest tipus d'accions "sempre han estat rebutjades" per la patronal de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, ja que les empreses "formen part de l'economia i no de la política".

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 Julio Loras Zaera, Tortosa, 31/08/2019 - 17:16

No hi estic d'acord, però em sembla que són molt lliures de fer-ho. I promoure unes empreses no és cap boicot. Ho seria demanar que no es consumissen els productes de certes empreses.

#43 Fira del catalanisme, Barcelona, 24/08/2019 - 13:36

Aneu a la capital del catalanisme (ho va dir Torra), a fer la fireta i deixeu Barcelona pels barcelonins.

#42 Neferu, Barcelona, 24/08/2019 - 12:09

A a que sólo van acudir los independentistas ciegos , sordos y unineuronales.

#41 rosa, Barcelona, 24/08/2019 - 10:47

Com que som un país tant collonut i generòs, ens ho farant tot a meitat de preu? o be us haurant dee pagar el 5% i ens el carregarant al carallots que anirem a comprar?

#40 Íñigo, Palma, 24/08/2019 - 01:17

Por favor a bombo y platillo, que se publique el nombre de empresas participantes.