Publicitat
Societat · 21 de Maig de 2015. 09:10h.

L'ANC planeja un Parlament bis en el cas que Madrid suspengués l'autonomia

CiU dóna suport al document

L'ANC planeja un Parlament bis en el cas que Madrid suspengués l'autonomia

Jordi Sánchez (foto: @assemblea.cat)

L’ANC, en un document, proposa “donar suport a la proposta que l’alcalde o alcaldessa, com a màxima autoritat i representant legítim de tots els veïns del municipi, participi a l’Assemblea de Càrrecs Electes que es constituirà en el cas que les institucions espanyoles intervinguessin o suprimissin les institucions catalanes d'autogovern”.

“Aquesta Assemblea estarà formada pel President de la Generalitat, els diputats del Parlament i els representants dels municipis amb l’objectiu  d'assumir la governació de Catalunya, donant així continuïtat al procés i garantint-ne la màxima legitimitat democràtica i institucional”, s’afegeix. El document ha estat signat per CiU, ERC i Millor Barcelona.

També “assumir que, en el cas que les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre configurin una majoria independentista al Parlament, donaré suport a  que el nostre ajuntament, amb el seu alcalde o alcaldessa al capdavant, es posi a disposició del govern del país per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l’Estat català, superant, si cal, totes les traves que hi puguin posar els poders de l'Estat espanyol”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#23 BEJOTA, bcn, 22/05/2015 - 13:40

Volkswagen condiciona su mayor inversión en España a que Cataluña siga en el euro

Mariano Rajoy ha garantizado a Volkswagen que Cataluña seguirá en el euro en respuesta al desafío independentista de Artur Mas y de cara a afrontar este año electoral, en el que se prevé autonómicas catalanas el 27

#23.1 BEJOTA, BCN, 22/05/2015 - 18:40

HO VA FER EL GOVERN A IRLANDA DEL NORD I, SI CAL, EL GOVERN CENTRAL TÉ AUTORITAT PER FER EL QUE MÉS CONVINGUI.

#22 enric, barcelona, 22/05/2015 - 01:27

Està vist i demostrat que aquesta gent no tenen sentit del ridícul.

#21 Carlos Gomez, Bcn, 21/05/2015 - 23:29

I l´oracul juridic del patriotisme convergent, l´eminent senyor Viver i Pi-Suner, intelectual del colpisme, no es capaç de fer entender a aquesta banda d´il.lumintas que el que pretenen no solament es incostitucional, illegal, il.legitim i que es un cop d´esta en tota regla ??

#20 BEJOTA, BCN, 21/05/2015 - 18:49

"Donges advierte a Mas de que su plan secesionista es "irresponsable" y que dejaría a Cataluña fuera de la UE y del euro.
El economista, ex asesor de Merkel, insiste en que a Cataluña "no le interesa separarse de España".

#19 De-MAS-Cràcia, Barcelona, 21/05/2015 - 17:44

Casos Palau, Pujol, Pretoria, informes inútils, ... el que tindrem a aquest pas serà un parlament vis a vis, ... des de la presó.