Publicitat
Societat · 11 d'Abril de 2017. 19:36h.

L’ANC pressiona al Govern amb referèndum o “pas al costat”

Després que Junqueras i Meritxell Borràs es ‘barallin’ per no haver de comprar les urnes, segons l’Ara

L’ANC pressiona al Govern amb referèndum o “pas al costat”

Piulada de Sánchez

El president de l’ANC, Jordi Sánchez, ha fet una piulada on pressiona el Govern per fer el referèndum després que l’Ara hagi informat de les tensions existents entre les conselleries de Vicepresidència i Governació.

En aquest sentit, el departament encapçalat per Junqueras hauria demanat al de Meritxell Borràs que comprés les urnes per al referèndum, però aquesta s’hauria negat i hauria exigit a Junqueras que li fes arribar l’ordre per escrit. D’aquesta manera, en cas de futures inhabilitacions la responsabilitat recauria en Junqueras.

Jordi Sánchez, al respecte, ha assegurat que “el problema no són les urnes”, a més de demanar “parlem clar: 1) deixem d'especular amb eleccions 2) assumim sense embuts mandat referèndum o 3) pas al costat”. 

19 Comentaris

Publicitat
#18 Robert, Mataro, 13/04/2017 - 06:08

Encara que ens costin mes cares, que les compri qualsevol dels fills pujol-ferrusola. A aquests segur que no els fan res.

#17 Alejandro, Barcelona, 12/04/2017 - 12:16

Vale, ya las compraré yo, no hay que pelearse por eso pero, que sepáis que os cobraré un 10% sobre su precio real.

#16 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 12/04/2017 - 09:43

Entre lo que manda la ANC y lo que manda la CUP, el presidente ya puede ser de Convergencia o de un Coro Rociero, que da lo mismo. Ya sabemos quien gobierna a los catalanes y para qué catalanes gobiernan.

#15 Casper, Bcn, 12/04/2017 - 08:55

Estos esclavos colonizados por España y que curiosamente ocupan la cima del ascensor social y están en todas las esquinas situados para alzar la voz cuando alguien que quiera ascender socialmente no tenga el nivel C de catalán y que consumen a espuertas el presupuesto de todos, resulta que NO TIENEN H

#14 arm, figueres, 12/04/2017 - 08:38

molta independencia de boquilla, tots son molt valents, pero quan es tenen que prendre decissions, ningù en vol assumir cap, molt bonic,, amb aquest politics Catalunya no sera independent ni al 2300, la gent que no volem l independencia podem estar ben tranquils