Publicitat
Societat · 17 d'Agost de 2012. 18:05h.

L'ANC pretén "'esborrar la frontera'"

Joan-Daniel Bezsonoff, Maria Mercè Roca, Toni Albà i Montserrat Carulla participaran a la marxa

L'ANC pretén "'esborrar la frontera'"

Un acte de l'ANC a la Catalunya Nord, en una foto d'arxiu

L'Associació Nacional Catalana (ANC) realitzarà aquest diumenge una marxa fins a la Jonquera per "esborrar la frontera artificial que divideix el Principat en dos estats diferents".

Cinc caravanes diferents de vehicles confluiran a la Jonquera per fer, a partir de les sis de la tarda, l'acte central d'aquesta reivindicació organitzat per les assemblees de l'Alt Empordà i la Catalunya Nord.

Les caravanes sortiran de la Cerdanya-Conflent, Vallespir, Salses, l’Alt Empordà i de les comarques gironines, que aglutinarà tots els vehicles que vinguin del sud.

Hi participaran, entre d'altres, els escriptors Joan-Daniel Bezsonoff, Maria Mercè Roca i Joan-Lluís Lluís; l'actriu Montserrat Carulla; el músic Pep Sala; l'actor Toni Albà i el tinent d'alcalde de Figueres, Josep Maria Godoy.

Els beneficis produïts per les diferents activitats i el bar es dedicaran integrament a la campanya Foc al cor, salvem l'Empordà!

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#16 Jotapé, Terrassa, 20/08/2012 - 09:16

Aquests no volen esborrar fronteres, sinó canviar-les de lloc.

Hipocresia no, gràcies.

#15 Mateu, Barcelona, 19/08/2012 - 17:58

Tindriem que esborrar el Tractat dels Pirineus. Estic d'acord, encara que m'ensumo que no serà gens fàcil... I aleshores, també podríem impugnar el Compromís de Casp... Com que aquí, a Màtrix, com tot és virtual, tot està per fer i tot és possible: Qualsevol deliri, qualsevol bajanada té públic.

#14 Mola mazo, Barcelona, 18/08/2012 - 14:02

Vacaciones gratis en el Pirineo. Montas un chiringuito indepe, pides una subvención y voilà, vacaciones gratis a costa del contribuyente. Esto es genial, el único pero es que has de hacer un poco el pena como estos. Si se dedicaran a trabajar y no a tocar lo que no suena, podrían pagarse los paseos.

#13 Candide, Cataloniawatch, 18/08/2012 - 13:48

La crème de la crème intel.lectual de Catalunya. Hay que hacerlos caso. Estamos perdidos.

#12 RKT, ALICANTE, 18/08/2012 - 12:41

Totalmente de acuerdo, el Rosellon debe volvoer a
ser español, como Gibraltar