Societat · 14 de Maig de 2013. 13:48h.

L'ANC suspèn les eleccions al secretariat nacional

Per discrepàncies entre diferents sectors

L'ANC suspèn les eleccions al secretariat nacional

Imatge de l'acte central al Sant Jordi

La Junta Electoral de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha suspès les eleccions que s'havien de fer el passat 11 de maig per triar el secretariat nacional, arran de la tensió interna per les diferències entre diferents sectors.

En els darrers mesos a l'ANC s'han produït expedients interns i sancions arran de les irregularitats de l'acte central de constitució celebrat fa poc més d'un any al Palau Sant Jordi.

Però també hi ha hagut acusacions entre diferents membres de l'Assemblea, denúncies de corrupció i impugnació de candidatures aspirants al secretariat nacional.

Fins i tot en les darreres setmanes han corregut una sèrie de correus electrònics alertant del 'perill' que podia suposar decantar-se per unes o altres candidatures. Tot plegat, una sèrie de 'maniobres' que han acabat amb la suspensió de les eleccions.

La Junta Electoral, mitjançant un comunicat, assegura que "es tracta d’un ajornament que no ha d’anar més enllà de dues setmanes i que ens donarà encara més força i legitimitat per emprendre els projectes que tenim plantejats".

"Més enllà de l’existència de diferents sensibilitats, per sobre de la diversitat tenim un objectiu comú que compartim tots i totes els que formem l’ANC i és aquest el que ens ha permès créixer i arribar fins on som ara, i és la nostra garantia d’èxit", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 Francesc, Barcelona, 15/05/2013 - 14:54

CNI, bona feina.

#12 Pedro, Caldes, 15/05/2013 - 10:27

Y por que se da tanta importancia a este engendro, tanta publicidad, pero mira, ni ellos saben gobernarse, esto és lo que sería una Catalunya independiente, una jaula de grillos, y además corruptos.

#11 Funcional, Bcn, 14/05/2013 - 22:49

ANC Es una Assamblea donde estás porque quieres o en función de tu pedigrí nacionalista, no porque representes a nadie, pero se llama Nacional de Catalunya. Sus seguidores se autodenominan "el pueblo". ¿Y qué somos quienes no estamos en ese rebaño? Según ellos, seguramente ni catalanes ni ciudadano

#10 BEJOTA, BCN, 14/05/2013 - 20:42

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage

#9 Casper, Bcn, 14/05/2013 - 18:51

Mi madre ellos mismos se han dado la auto hostia y en todos los morros. Si es que montan un circo y les crecen los enanos. Estos enemigos deben ser de los de Gila jajajajajaja