Publicitat
Societat · 8 de Març de 2013. 18:01h.

L'ANC va contractar el càtering de Ramon Carner malgrat ser l'opció més cara

El president del Cercle Català de Negocis admet que "van fer malament contractant-nos"

L'ANC va contractar el càtering de Ramon Carner malgrat ser l'opció més cara

Ramon Carner, amb una furgoneta de la seva empresa

Ramon Carner, president del Cercle Català de Negocis i propietari de l'empresa de càtering Àpats Foods (Rostisseria Ramon), contractada per a servir els entrepans de l'acte central de l'ANC al Sant Jordi, ha afirmat que l'organització "va fer malament contractant-nos si no érem l'oferta més econòmica".

L'acte central de constitució de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha deixat un forat de més de 75.000 euros i ha generat una sèrie d'irregularitats que estan sent investigades per l'entitat. Una d'elles, segons l'auditoria a la qual ha tingut accés e-notícies, deriva de la contractació del càtering a l'empresa de Carner per un total de 2.679 euros, malgrat que no era l'opció més econòmica.

De fet, segons la citada auditoria, aquesta contractació es va fer sense el coneixement dels responsables de la tresoreria. A més, es van demanar dos pressupostos, una a l'empresa MenjaCoop -que oferia cada esmorzar a 2,70 euros- i el d'Àpats Food, que feia el mateix per 3,50 euros per esmorzar. Malgrat la diferència de preu, es va triar l'opció més cara.

Ramon Carner ha assegurat a e-notícies que desconeixia la diferència de preus i ha dit que "teníem entès que nosaltres érem l'opció més econòmica i que per això ens van contractar. És el que ens van dir".

"Si això és així van fer molt malament contractant-nos a nosaltres. Si jo n'hagués estat el responsable i hagués tingut una millor oferta no ho hagués fet", ha afegit.

Carner, però, ha deixat clar que "tinc entès que estan molt contents amb el nostre servei". També ha admès que l'encàrrec de l'ANC "fins i tot ens va fer anar malament, perquè nosaltres no fem aquest tipus de servei. Normalment servim menjars fets i en aquest cas es tractava d'entrepans".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#24 El azote de los necios, Barcelona, España, 09/03/2013 - 15:34

Escuchar los pseudo-razonamientos separatistas de fracasados sin formación reglada como el Carner, que lo único que han hecho es o aprovecharse de una burbuja o heredar negocietes que se nutrian de la compra de muchos catalanes-españoles a los que desprecian....sois patéticos y minúsculos...

#24.1 narcisa, no serà una publicitat de perfumeria?, 10/03/2013 - 13:07

"pseudo-raonaments separatistes de fracassats sense formació reglada"... quines poesies més femenines que escrius, neci, sota la influència del periode.

#24.2 Mercè, Barcelona, 11/03/2013 - 14:59

Internet hauria d'estar vetat per als ximples!

#24.3 Marti, Sant Cugat del Vallès, 04/02/2014 - 20:38

Es molt fàcil comentar sobre la qualitat i formació d'una persona, sense conèixer-la. Cal informar-se. Si ho hagués fet sabría que el Sr. Carner es llicenciat en empresarials.

#23 narcisa, el cor a CAT i lacartera a Liechtenstein, 09/03/2013 - 12:58

no fotem, homens, el negoci és el negoci...
i quan el negoci és negoCiU, és 69 cops negoci.

#22 Ricard, Molins de Rei, 09/03/2013 - 12:00

El més barat no ha de ser sempre el millor. Sí el servei era millor i oferia més garanties no veig perquè no s' ha de contractar. Altra cosa fora que el servei fos el mateix i s' hagués contractar al Sr Carner per ser amic de l'ANC

#22.1 pep, manresa, 09/03/2013 - 13:59

Ni que fos amic de l'ANC, que no son lliures de triar el servei de càtering que els hi donés la gana?
A més, ja ho suposo que és amic de l'ANC, no voldràs que sigui amic del Cañas, per exemple?
O dit d'una altra manera, és més lògic que l'ANC contracti els seus serveis que uns altres, normal, no?

#21 Kropotkin, Vic, 09/03/2013 - 10:01

Los charcuteros del régimen...

#21.1 vrtt, bcn, 09/03/2013 - 23:51

De règim només n'hi ha hagut un i era espanyol. Que els botxins insultin a les víctimes no és res de nou. Passem de vosaltres com de la femta. Espanya és feixsme. Aviam farem la nostra.

#20 El azote de los necios, Girona, 09/03/2013 - 09:42

Sois cansinos y penosos los de e-noticias y todos vuestros palmeros en contra de la libertad de CAT
¿Cuanto os pagan desde el CNI o del Mº del Interior para reventar como sea, con mentiras, embustes, violencia verbal(por ahora), el proceso IRREVERSIBLE de la independencia de CAT
Estais acojonados