Publicitat

Ateus de Catalunya ha llogat un autobús amb publicitat laïcista contra la visita de Benet XVI

L''AntiPapamòbil'

El autobús laic, davant la Sagrada Família

La plataforma Ateus de Catalunya ha llogat un autobús "amb publicitat laïcista pròpia i també la comuna de la plataforma Jo no t'espero". El bus, que s'ha presentat davant la Sagrada Família, també serveix per "convocar a la ciutadania a participar en la concentració del dia 4 a la plaça de Sant Jaume a les 7 de la tarda en defensa de la laïcitat".

A més, durant l'acte de presentació del bus s'ha repartit el manifest que es llegirà al concloure la manifestació. El text exposa que "davant la visita a Barcelona, d'aquí uns dies, del màxim responsable de l'Església catòlica, volem fer pública la nostra aposta en defensa de la laïcitat".

En aquest sentit, denuncien que el conjutn de valors laics "són encara una utopia al nostre país perquè hi previuen privilegis que afavoreixen a uns més que a altres, que promouen algunes creences determinades per sobre de l'interès general" i afegeix que "moltes lleis del nostre ordenament jurídic estan pensades per afavorir la religió i les confessions religioses".

Per tot això, demanen que "les creences religioses deixin de ser finançades amb diners públics, que es suprimeixi l'assignació tributària a l'Església catòlica a través de l'IRPF, que els clergues pederastes i els seus encobridors siguin portats davant la justícia, que l'Església deixi d'obstaculitzar l'ús del preservatiu per prevenir l'extensió del SIDA", entre altres propostes.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Xavi, BCN, 04/11/2010 - 09:05

Ramon: Per la teva informació: Es que és un cap d'Estat. I també es una estrella mediàtica.

#16 carracuca, barcelona ESPAÑA, 04/11/2010 - 00:20

las payasadas en esta tierra cada día van al alza, a ver si tenéis webecillos de montar esta bus cuando venga un moro.

#15 Jordi, BCN, 03/11/2010 - 19:28

Ramon: Si un grup que es declara ateu treu el bus tan sols quan ve el Papa, està demostrant una profunda hipocresia, independentment de si es para o no el trànsit de la ciutat, o que hi hagi o no una casella a la declaració de l'IRPF (que tu ets lliure de marcar o no).

#14 Ramon, Manresa, 03/11/2010 - 18:50

Sol (Madrid)
L'estat espanyol tampoc afavoreix de la mateixa manera l'islamisme.

#13 Ramon, Manresa, 03/11/2010 - 18:49

Jordi (BCN), el Dalai Lama no va fer para el transit de la ciutat ni va anular parades d'autobus i metro. No està afavorit per un estat "Aconfesional" amb una casella propia al IRPF; la consideració que rep és la mateixa que la d'un cap d'estat o d'una estrella mediatica.