Publicitat
Societat · 14 d'Abril de 2011. 17:03h.

Lapiedra diu que la critiquen "quatre reprimits"

L'actriu afirma que el seu suport a l'independentisme "és sincer"

Lapiedra diu que la critiquen "quatre reprimits"

Maria Lapiedra, a les portes del Parlament, en una foto d'arxiu

L'actriu eròtica Maria Lapiedra ha assegurat, sobre la seva presència a les portes del Parlament aquest passat dimecres per donar suport a la llei d'independència, que "si bé és cert que uns quatre reprimits pobres d’esperit van increpar-me a mi i a l’amic Jimmy Jump, també ho és que la majoria dels concentrats van agrair el nostre gest, fotografiant-nos i signant autògrafs amb gairebé una trentena de persones".

La lleidatana ha manifestat que "el meu recolzament a la causa de l’autodeterminació de Catalunya és sincer, total i insubornable, com ho he demostrat sempre al llarg de tota la meva trajectòria personal i artística. Prova del meu compromís és que vaig venir expressament de Madrid, pagant-me jo el viatge, únicament per donar suport a tots els patriotes que ahir –dins i fora del Parlament- van manifestar-se a favor de la Llei d’Independència".

"Sempre he cregut que l’independentisme ha de ser transversal i ha d’estar present en tots els sectors de la societat catalana. Mentre el desig de sobirania no arribi per igual a tots els ciutadans, siguin rics o humils, autòctons o immigrants, cultes o indocumentats, dubto que puguem guanyar-nos la llibertat", ha indicat.

"Vull encoratjar als diputats de SI, ERC i molt especialment al diputat no adscrit Joan Laporta, a seguir lluitant pel noble ideal d’independència de la nostra Nació", ha finalitzat Lapiedra.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#12 Jaume, Juneda, 17/04/2011 - 04:11

Hi ha espanyolistes de totes menes: el mateix ha de passar amb els independentistes: Maria Pasqual, benvinguda (per guapa i per ind). Però si us plau, fes fer la versió catalana del teu web (http://www.marialapiedra.com).
Al text hi ha un error: no és lleidatana, és borgenca, de les Borges Blanques

#11 Tet, Serinyà, 15/04/2011 - 23:52

mamelludes al poder?

LLEGIR
http://www.penyacalipo.com/opinen3i4/blog1.php/2011/04/15/mamelludes-al-poder

#9 Josep Maria Capdevila, Barcelona, 15/04/2011 - 09:23

A esta lupanera indigente, encima le dan de comer en Madrid. De Madrid al cielo!!!, alli no se mira procedencia, ideas politicas, religiones, etc...se respira libertad por todos sus poros. Lo que era en los años 70 Barcelona, ya que hoy si no eres de la costra nacionalista no prosperas. Viva Madrid!

#8 Edgar, manresa, 15/04/2011 - 04:01

Com a mínim els frikis catalans tenen estudis (recordem: és biòloga) i saben escriure una nota correctament.

#7 Gerard, Barna, 15/04/2011 - 02:23

"He passat els últims anys vivient del cuento" (sic). Són paraules d'aquesta noia en una entrevista. Potser quan deixi de fer-ho la gent se la prendrà més seriosament.