Publicitat
Societat · 17 de Desembre de 2009. 15:11h.

Laporta, el desitjat

Crida al president del Barça a encapçalar una candidatura independentista el 2010

La presentació d'un Manifest independentista a favor d'una "alternativa electoral" s'ha convertit en una crida al president del FC Barcelona, Joan Laporta, perquè s'hi posi al capdavant a les properes eleccions del 2010, almenys per a un dels protagonistes, mossèn Josep Dalmau, que ha intervingut en l'acte celebrat al Col·legi de Periodistes.

Dalmau ha revelat que ell i Jaume Rodri, que va ser diputat d'Esquerra a mitjans del 90, tene una cita prevista amb Laporta en els propers dies per sondejar les seves intencions. El conegut sacerdot i escriptor considera que podria actuar de "catalitzador" davant la proliferació de diverses plataformes i els darrers conflictes l'endemà del 13-D.

Mossèn Dalmau ja ha recordat que "Carretero el voldria per Barcelona", però que Joan Laporta ara per ara "es deixa estimar i prou". Preguntat per e-notícies pels incidents protagonitzats pel president del Barça al llarg de la seva trajectòria, el darrer en una discoteca barcelonina, ha expressat també la seva preocupació perquè "potser amb tantes coses no s'ha de presentar" atès que "sortirà tot".

L'esmentat manifest ha rebut el suport, entre d'altres, per Enric Canela, catedràtic de Bioquímica de la UB i portaveu de Deumil.cat;  Santiago Espot, president de Catalunya Acció; i Enric Fontanals, entre d'altres. Josep Manel Ximenis, regidor d'Arenys de Munt de la CUP, no ha pogut assistir "per raons laborals", segons els organitzadors, i l'alcalde, Carles Móra, ha retirat el seu suport, la qual cosa li ha valgut crítiques de Santiago Espot.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 david, Igualada, 22/12/2009 - 18:36


Sense l'Etoo no hi aurà independència!!!!
Ibra pot ser conseller d'immigració.
Piqué conseller d'Interior.
Puyol d'Agricultura
Bojan de juventut i universitats.

Robert, era així,no?

#11 Ricard, St. Sadurní, 18/12/2009 - 18:37

Ondia Robert Bonet, Vagi on vagi Esquerra pots tenir la seguretat que el meu vot no el veurà. Senzillament pq ho vaig prometre.

#10 robert Bonet, Golmés, 18/12/2009 - 07:35

Mosssen Dalmau, només diu que Laporta ha de fer de catalitzador i ja està sense cap paper rellevant. Catalitzador perque Esquerra, Rcat, Ciu,.. i altres fagin ua candidatura unitària.
www.sumaindependencia.cat

#9 Albert, Barcelona, 17/12/2009 - 23:56

Laporta? Però que us heu begut lenteniment? No entenc res. Si la gent que creia que estava dacord amb mi, amb els meus ideals...vol tenir aquest impresentable de líder, aquest dèspota, sonat, venut i trepa, és que mhe quedat sol al món. No entenc res

#8 Juan, Barna, 17/12/2009 - 19:01

Si ya de por si son de una mediocridad que raya el esperpento toda esta colla que organizan los montajes independentistas, solo les falta el impresentable del Laporta. Que futuro más negro les espera. El problema es que hay gente ilusa que les sigue.