Publicitat
Societat · 20 de Maig de 2022. 17:38h.

L'apunyalat d'Igualada va impedir que l'agressor es colés al tren

Els Mossos diuen que l'agressor "és una persona coneguda" d'Igualada

L'apunyalat d'Igualada va impedir que l'agressor es colés al tren

El vigilant de seguretat a l'estació d'Igualada dels Ferrocarrils de la Generalitat va ser apunyalat per l'esquena després d'impedir que l'agressor es colés a l'estació sense pagar el bitllet i s'enfrontés a una de les treballadores.

El treballador de seguretat, com es pot veure en el vídeo, l'intenta retenir, però cedeix i decideix deixar-lo marxar. Minuts després una de les càmeres de seguretat capta com aquesta persona torna a l'estació i li clava en dues ocasions una arma blanca per l'esquena.

Els Mossos ja han identificat l'agressor, segons ha explicat aquest el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Maria Estela, al programa Els Matins de TV3: "No el tenim localitzat però sí identificat. És qüestió d'hores que el localitzem perquè és una persona coneguda de la ciutat".

Estela ha reconegut que la difusió d'aquest tipus d'imatges crea certa alarma social per la "violència gratuïta" que s'hi mostra, però ha apuntat que es tracta de "fets puntuals" i no d'un augment d'aquest tipus de delictes.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#34 Culerdo, Basilea, 22/05/2022 - 16:40

Otro culerdo, con el chandal de los invadidos por alemanes, que delinque !! Vergüenza. Respect por la seguridad.

#33 gurguri, Barcelona , 22/05/2022 - 12:10

El vigilante trabajando y cumpliendo con su obligación podría estar muerto.El presunto atacante como siempre inmigración ilegal sin trabajo delinquiendo en Igualada lo conocen muy bien, no le pasará nada.Expulsión, no queremos mas prisiones llenas.

#32 Mas empatia para la victima..., .....y menos para el agresor., 21/05/2022 - 15:25

“No fue una jornada especialmente complicada y a este chico en concreto le obligaron a desalojar el tren en el que viajaba"
«Me estuvo esperando hora y media para poder atacarme»
"Me dio con ganas y con intención de hacer daño”

https://okdiario.com/espana/vigilante-apunalado-igualada-estuvo-esperando-hora-media-poder-atacarme-9107847

#31 El morochino multicultural, Tombuktú, 21/05/2022 - 13:48

El detingut per l'agressió al vigilant de seguretat de FGC d'Igualada ha passat la nit a les garjoles de la comissaria dels Mossos, on es va entregar. Té 20 anys i és de nacionalitat dominicana. Tenia un antecedent per robatori amb força, del mes d'abril.

#31.1 luis, barcelona, 22/05/2022 - 20:21

...y quedo libre con cargos.....

¿falta eso verdad?

#30 Capit@n España, Purgandus populus!!, 21/05/2022 - 13:20

Sobretot no hem de caure a la negrofobia !!!!!