Publicitat

Aguirre canta l'himne espanyol després que el Tour fes sonar l'himne danès en homenatge a Contador

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, es va treure l'espina que li va quedar després que a la darrera etapa del Tour de França sonés l'himne danès en comptes de l'espanyol en homenatge al madirleny Alberto Contador, durant la cerimònia d'entrega de premis. Ja a la meta de Paris, la dirigent Popular va mostrar el seu enuig amb la situació, fet que va mobilitzar les autoritats franceses, que van fer sonar l'himne espanyol durant l'entrega del premi al millor equip, tot i que aquest va ser l'Astaná, del Kazajistán.

Posteriorment, en l'homenatge de la comunitat madrilenya al ciclista de Pinto, els presents van començar a entonar la melodia de l'himne espanyol. Això va incitar Aguirre, que es va afegir amb el seu "laralala lalá" mentre amb el braç dret marcava el compàs. "Viva Pinto, viva Madrid, vica España y Viva Alberto", va sentenciar, tal i com mostra el vídeo de Libertad Digital.

Esperanza Aguirre
Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Rodolf, Lleida capital del catalnisme, 31/07/2009 - 20:57

I pensar que aquesta impresentable ha vingut moltes vegades a Lleida de compres, i a sobre diu que li encanta Lleida, s'han de tenir pebrots....una tia tan feixista vinguent per les nostres glorioses terres.Espe haznos un favor, pegate un tiro,quieres?

#38 Federica, Alguna, 30/07/2009 - 10:19

¡Qué tia más tonta, coño!

#37 Johan, Sants, 29/07/2009 - 10:47

a aqueta dona li falta un hervor,oi?be,amb el temps observo k tots els politics no estan be,no hi token..si tornes lHeribert a la politica!

#36 Carles, bcn, 29/07/2009 - 07:13

M'encanta la lletra tant profunda, tant mística, tant bonica que té l'himne espanyol i que l'Esperanza deletreja i canta molt bé!!
jo canviaria "laralalala" per "jajajajaja"

#35 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 28/07/2009 - 20:21

Visca " Els Segadors "